В продължение на 5 години той крадял пари от съпругата си, но не знаел, че в цялата къща са монтирани камери. Това е краят, който съпругата му му устройва

Ела лежеше в банята и гледаше от телефона си какво прави съпругът ѝ по това време. От различни охранителни камери в различни стаи Ела наблюдавала как мъжът, 36-годишният Кристиан, преминава на пръсти от една стая в друга. Първо отишъл до вратата на банята и поставил ухото си до вратата. Като чул звука на водата, Кристиан изтичал в спалнята. Ела се захили тихо при забавната гледка на възрастен мъж, който се преструва на нинджа.

В спалнята Крисчън отвори гардероба на Ела и извади кутията ѝ от горния рафт, където тя спестяваше пари за нова кола. Кристиан взе една банкнота от кутията и я сложи в джоба си. Сгъна останалите и ги върна на мястото им с тъжна физиономия.

Ела вече беше третата съпруга на Кристиан. От предишните си съпруги той си тръгна с щедри подаръци: от първата получи апартамент, а от втората – кола. След това обаче Кристиан продал всичко и похарчил дявол знае какво. Кристиан често се хвалел пред приятелите си с постиженията си.

– Знаеш ли, аз никога няма да се изгубя – казвал той.

– Защо е така? – попитал един от приятелите му.

– И жените ме обичат, което означава, че винаги ще получавам това, което искам.

Всичко щеше да е наред, но за 5 години брак с Ела Кристиан така и не разбра, че целият ѝ апартамент е натъпкан с камери за наблюдение. Тя работеше като инженер по видеонаблюдение.

По-късно Ела открила скривалището на съпруга си. Когато го открила, видяла на камерите къде е сложил находките си. И наистина там имало доста пари. Само че Ела не разбирала защо толкова много пари, ако той все още живее за нейна сметка.

Да, както може би сте се досетили, Кристиан беше хитър тип, но и Ела не беше глупава. Един ден по време на вечеря Ела каза:

– Искам да си купя апартамент тук. Какво мислиш за това?

– Аз съм за това. Какъв апартамент?

– Четиристаен апартамент в добър квартал. Ще ти хареса, но има едно нещо: не мога да регистрирам апартамента за себе си заради работата. Ще имаш ли нещо против, ако го запиша на твое име?

– Не, разбира се, че не.

– Трябва ми само пълномощно от теб. Утре ще се срещна със собствениците.

– Чудесно – каза Кристиан в очакване на нова плячка.

Седмица по-късно Кристиан вече лежеше на дивана в новия си апартамент. Ела му съобщи, че трябва да замине в командировка за една седмица. Е, разбира се, Кристиан само се зарадва, но не го показа.

– Учи – похвали се той на приятелите си, – сигурно ще остана с нея още една година, тя иска да си купи лятна къща.

Така Кристиан живял в богатство и благоденствие в продължение на три дни в новия си апартамент. На четвъртия ден му почукаха на вратата.

– Здравейте – казал непознат мъж, – няма ли да платите? На мен ми платиха за 3 дни, а ти живееш тук от 4 дни.

Оказа се, че Ела не е купила апартамента, а го е наела за 3 дни за Кристиан, между другото, за негови пари. Вбесен, Кристиан решил да се върне в стария си апартамент, но Ела му направила изненада: апартаментът бил отдаден под наем за дълго време на нови наематели, а от Ела нямало и следа. Така че Кристиан остава без нищо.

– След това не се доверява на жените. Никога повече в живота си! Никога! Гадни, коварни същества. 5 години живот в канала.

 

Rate article
В продължение на 5 години той крадял пари от съпругата си, но не знаел, че в цялата къща са монтирани камери. Това е краят, който съпругата му му устройва