Уилям пръв се приближи до Виктория. Той искаше да говори с нея. Приятелката му му беше изневерила с най-добрия му приятел. Това много го нарани, но не искаше бившата му да го види. Затова той помоли Виктория да играе заедно

Виктория работи в тази компания от дълго време. Заплатата ѝ е добра, затова е успяла да си купи къща и дори собствена кола. Тя разполага с достатъчно пари, но има само едно нещо, което не ѝ дава спокойствие. Тя все още не е срещнала човек, с когото да свърже живота си. И след тридесет и седем години жената вече е приела това. Така че ще трябва да живее сама   . Очите ѝ вече не търсят потенциални женихи. Щом няма такива, значи няма нужда. Можеш да изживееш най-добрия си живот сам.

Докато не наеха нов служител. Уилям не се различаваше по нищо от останалите работници. Беше висок и добре сложен. Виктория веднага забеляза, че той гледа в нейна посока. Това я накара да се почувства добре. Наистина ли той не вижда разликата във възрастта между тях? Изглеждаше на около трийсет и една години. Тогава той започна да й показва знаци на внимание. Това накара Виктория да разцъфне пред очите ѝ. Знаеше, че това няма да продължи дълго, но ѝ беше приятно. Отдавна никой не се беше интересувал от нея.

един ден Уилям беше първият, който се приближи до Виктория. Той искаше да поговори с нея. Приятелката му му беше изневерила с най-добрия му приятел. Той беше много наранен от това, но не искаше бившата му да го види. Затова помолил Виктория да играе заедно и да се преструват, че са лудо влюбени един в друг. Вера се усмихна на предложението. А какво да кажем за разликата във възрастта? Но Уилям отговори, че тя изобщо не изглежда на възрастта си. Жената се съгласи да играе заедно.

В крайна сметка играта им се превърна в разходка. Няколко месеца по-късно Вера разбрала, че е бременна. Отначало се страхувала да каже на Уилям. Но когато коремът ѝ станал по-забележим, мъжът сам се попитал дали не е време да се подготви да стане баща.

Виктория отговорила, че няма да изисква нищо от съпруга си. Била готова сама да отгледа дъщеря си. При споменаването на дъщеря си мъжът почти онемял. Той винаги е мечтал да има дъщеря. Затова не искаше да приеме отказа на Виктория. Оттогава двамата посещават лекаря заедно. Уилям нито за миг не изпускаше жена си от поглед    .

Той взе жена си и дъщеря си от болницата с луксозна кола. Букет от рози, балони, шампанско. Беше като в приказка. Уилям беше на седмото небе от щастие. Вече е баща. Веднага заведе Виктория и дъщеря ѝ в апартамента си. Как може едно дете да израсне без баща?

 

 

Rate article
Уилям пръв се приближи до Виктория. Той искаше да говори с нея. Приятелката му му беше изневерила с най-добрия му приятел. Това много го нарани, но не искаше бившата му да го види. Затова той помоли Виктория да играе заедно