Уилям, на 34 години, все още беше под контрола на майка си и мисълта за нейната реакция спрямо новата му приятелка беше немислима.

Въпреки че беше в края на трийсетте си години, Уилям не беше успял да изгради смислена романтична връзка. Изправен пред поредица от неуспехи, той губи надежда, че ще намери любов в обозримо бъдеще. Примирил се е, че ще се откаже от личното щастие, и се е съсредоточил върху самоусъвършенстването. Въпреки че шефовете му го хвалели като най-добрия работник, колегите му често му правели остри забележки. Това обаче не се дължало само на факта, че на своята възраст Уилям все още живеел с майка си   .

съвсем скоро Уилям се влюбва в една от колежките си, Алина. Тя беше мила и красива, привличайки вниманието на много други хора на работното им място. Това подтикна Уилям да предприеме решителни действия. В рамките на две седмици след запознанството си Уилям и Алина започват да водят откровени разговори, като дори засягат лични теми. Два месеца по-късно, уморен от задушаващия контрол на майка си, Уилям взема смелото решение да заживее с Алина в апартамент под наем. Двойката започва да пътува заедно до работа. Естествено, майката на Уилям не приема напускането на “пиленцето” от гнездото и прибягва до интриги срещу Алина, както е правила с всички предишни кандидати за ролята на снаха    .

По време на разговор с Алина майката на Уилям я заплашва, че ще направи всичко, за да я изгони от живота на сина си, включително и да инсценира драматичен скандал. Това сплашване оставя бедната Алина без думи и скоро Уилям усеща негативна промяна в отношенията им. Един ден Уилям решава да поговори сериозно с Алина, която му разказва за думите на майка му. Майката на Уилям обаче заемаше влиятелна позиция в правителството и заплахите ѝ имаха тежест. Тя можеше да разруши един живот в даден момент. В отговор на това Уилям се конфронтира с майка си и оттогава те не се виждат.

Шест месеца по-късно Уилям и Алина връзват възел, а майката на Андрий забележимо отсъства от сватбената церемония.

 

Rate article
Уилям, на 34 години, все още беше под контрола на майка си и мисълта за нейната реакция спрямо новата му приятелка беше немислима.