Turėjau išeiti iš namų. Mano žmona ir uošvė neleidžia man gyventi.

Mano vyresnysis brolis dirba viršininku viename iš šalies bankų. Užimamos pareigos jam suteikė gerą pragyvenimo šaltinį. Jam niekada nereikėjo pinigų. Jis nusipirko butą, kurį išnuomojo ir atidėjo pinigų sau. Jis buvo labai padorus ir malonus žmogus, visada stengėsi padėti man ir mano tėvams.

O paskui kažkaip susituokė. Jis turėjo gražią ir labai meilią žmoną. Ir aš buvau labai laimingas dėl jo. Jo sugyventinė, visada tokia rūpestinga ir mandagi. Tuomet pagalvojau, kad jam pasisekė jo pasirinkimas.

Bet, kaip paaiškėjo, tai nebuvo taip paprasta. Viešumoje ji visada kukli, visko klausianti vyro patarimo. Tačiau namuose ji kelia skandalą po skandalo. Apskritai jis buvo harpija. Mano vargšas brolis. Bet nepaisant to, jie gyveno toliau.

Ir štai vieną dieną brolis man paskambina ir prašo patarimo, kaip nusipirkti naują dviejų kambarių butą. Aš jam patariau, daviau visus įmanomus patarimus, ir po savaitės jis su žmona nusipirko butą su vaizdu į hidroparką. Jie pradėjo daryti remontą, ir visa tai buvo paimta už paskolą. Ir štai kol jis buvo remontuojamas, jo žmona pasisiūlė apsigyventi pas savo tėvus.

Praėjo maždaug aštuoni mėnesiai, brolis paskambino man su prašymu apgyvendinti jį porai dienų, o paskui ką nors sugalvos. Žinoma, sutikau – juk mano brolis yra mano paties brolis.

Paaiškėjo, kad jo žmona suvienijo jėgas su jo motina. kad jis nori išlaikyti butą, kurį užėmė tik sau. Ir žmoną, ir paskui ją nukreipti tolyn nuo savo vartų.

Ir jie susiginčijo dėl žmonos pasipiktinimo, kuri ėmėsi sau už tai, kad atsisakė paimti jos pinigus kitai hipotekos įmokai sumokėti.

Tiesiog jis nepriklausomas vyras ir tiesiog nenorėjo imti pinigų iš žmonos. Štai kur moters logika. Ką apie tai manote jūs?

Rate article
Turėjau išeiti iš namų. Mano žmona ir uošvė neleidžia man gyventi.