– Трябва да разберете, че се влюбих в тази медицинска сестра с цялото си сърце. Не мога да го направя по друг начин.

Ник и Мария обичали екстремните спортове. Те караха мотоциклет заедно, забравяйки за всичко. Веднъж Ник толкова много ускорил, че попаднал в катастрофа. Веднага го откарали в болница, няколко дни бил в реанимация. Мария идваше в болницата всеки ден и чакаше резултатите. Лекарят каза, че Ник има много счупвания, но най-опасното е на гръбначния му стълб. Сега Ник е прикован към инвалидна количка и се нуждае от специални грижи.

Мария е готова да направи всичко, за да изправи любимия си на крака. Тя отвежда Ник в едностаен апартамент. Момичето започна да работи усилено, зае се с работа на непълно работно време, за да покрие всички разходи по издръжката на Ник. Купила му специален матрак, проходилка, инвалидна количка, уреди за упражнения, много лекарства, плащала за масажи.

За да улесни Ник, който по цял ден остава сам вкъщи, докато Мария работи, тя наема медицинска сестра. Медицинската сестра беше прекрасна жена, малко по-възрастна от Мария. След посещенията ѝ Ник просто сияеше от щастие, а Мария се радваше, че момчето се оправя.

Когато Ник се изправи напълно на крака, той каза на Мария, че я напуска:

– Трябва да разбереш, че се влюбих в тази медицинска сестра с цялото си сърце. Не мога да постъпя по друг начин.

– А какво да кажем за нас? Мислех, че ще имаме семейство, че винаги ще бъдем заедно.

– Мария, само ти си мислила така.

По това време пристигнаха родителите на Мария. Те видяха съкрушеното състояние на дъщеря си, но Мария дълго време мълча. После най-накрая не издържала и разказала на майка си всичко, както си е.

– Времето и грижите, които си му дала, никога не могат да бъдат върнати. Но можем да върнем парите, които си похарчила. Ти работеше денонощно, измъчваше се, баща ми и аз също изпращахме пари. А ти го държа цяла година и дори му купи скъпи лекарства и оборудване. Той просто се възползва и си тръгна.

Майката на Мария се обади на Ник, а той само се изсмя в телефона на свекървата, която така и не стана свекърва.

– Така че ще решим всичко в съда – реши майката.

По време на съдебния процес Ник се съпротивляваше, както можеше:

– Нима добрите дела вече са отменени? Тя помогна по собствена воля.

– И ти доброволно си приел тази помощ. Сега Мария е чужда за теб. Съдът решава, че Ник е длъжен да плати цялата похарчена сума на Мария.

 

Rate article
– Трябва да разберете, че се влюбих в тази медицинска сестра с цялото си сърце. Не мога да го направя по друг начин.