Traukinių apatinių lentynų saga. Vieną dieną įsitraukiau į pokalbį su konduktore, kuri papasakojo daug įdomių istorijų

Situacija su viršutinėmis lentynomis jau gana nusibodo ir keleiviams, ir konduktoriams, nes tokių skandalų neišvengiamai kyla beveik kiekviename reise.

Kartą įsivėliau į pokalbį su moterimi, kuri man papasakojo daug įdomių istorijų apie nuolatinius skandalus su pensininkais ir moterimis su vaikais. Ji taip pat papasakojo, kaip kartu su visais konduktoriais ėjo prašyti uždrausti šiems keleiviams pardavinėti viršutines vietas. Tačiau kasininkės mums paaiškino:

– Šie žmonės bilietus perka internetu. Pas mane ateina tik tada, kai kas nors nepavyksta arba pakimba telefonas, ir aš parduodu tai, ką turiu, nes su keleiviais turime tuos pačius duomenis.

Kartais pasitaiko labai keistų keleivių, kurie piktinasi, nes prieš penkerius metus bilietai buvo pigesni. Visiškai neaišku, kaip spręsti tokias problemas.

Pensininkai ir moterys su vaikais yra patys nenuspėjamiausi keleiviai. Jie nori už minimalią kainą ir stilingai. Praktiškai net išvykimo dieną galima nusipirkti bilietus į traukinį, tik jei skrydis yra paklausus, reikia pasirūpinti bilieto pirkimu iš anksto.

Kasininkės papasakojo apie savo problemą:

– Kartais mamos su kūdikiais ar vyresniais vaikais, taip pat pensininkai, žmonės su negalia ar tiesiog laisvi keleiviai gali sakyti, kad tegul, kaip yra, o paskui susitarsime. O ką reiškia susitvarkyti? Jie pradės reikalauti, kad su kuo nors pasikeistų, pavyzdžiui, su kokiu nors studentu, kuris yra pavargęs ir taip pat svajoja pailsėti. Tai šimtaprocentinis skandalas ir rėkimas ant viso automobilio.

Mūsų keleiviai turi suprasti, kad niekas neprivalo su jais keistis vietomis, nes kiti žmonės taip pat nori pailsėti ir mėgautis kelione. Kiekvieno keleivio ir konduktoriaus svajonė – kad automobilyje būtų specialios lentynos probleminiams keleiviams.

Tai galėtų išgelbėti situaciją ir padaryti kelionę patogesnę kitiems keleiviams!

O kokią išeitį iš šios situacijos matote jūs?
 

Rate article
Traukinių apatinių lentynų saga. Vieną dieną įsitraukiau į pokalbį su konduktore, kuri papasakojo daug įdomių istorijų