Този ден Сара иска да изненада съпруга си. Тя отключила вратата с ключа си и влязла в къщата, изпълнена с вълнение.

един ден Сара искала да изненада съпруга си. Тя отключила вратата с ключа си и влязла в къщата, изпълнена с вълнение. Съпругът ѝ, който работел на смени, бил отишъл на работа и Сара с облекчение се освободила от собствените си работни задължения през нощта. Чувстваше се щастлива, защото баба ѝ беше взела децата за цялото лято, давайки им рядка възможност да прекарат време заедно. Напоследък те бяха толкова заети с работа, че почти нямаха възможност да се наслаждават на компанията си. Сара реши да се възползва максимално от този момент и планира изненада за съпруга си.

На път за вкъщи тя спря в магазина и купи чипс, бонбони и бисквити, за да създаде специална вечер. Преди имали семейна традиция да гледат филми заедно, но натоварените им графици нарушили тази рутина   .

Сара отвори вратата и влезе в къщата, като видя, че светлината в кухнята свети, но съпругът ѝ не се виждаше никъде. Вниманието ѝ обаче беше привлечено от странни звуци, идващи от спалнята. Когато се приближи, тя видя съпруга си Иван и най-добрата ѝ приятелка от училище Алиса в прегръдките си, голи и интимни. Сара не можела да повярва на това, което вижда – такова предателство от страна на двама души, които обичала.

Стаята била пълна със смачкани дрехи, а наоколо били разхвърляни доказателства за свиждането: чаши, вино и сладкиши. Сара беше съкрушена, чувстваше се предадена от съпруга си и приятеля си, на когото някога е имала доверие. Алис набързо се опита да се облече и да си тръгне, неспособна да понесе погледа на Сара, докато съпругът ѝ заекваше и се опитваше да оправдае действията си   .

Сара не можеше повече да слуша оправданията. Тя каза: “Спестете ми глупостите си. Просто млъкни. Не мога да повярвам, че ти и Алиса сте направили това с мен. Добре, нека се разведем. За децата и имуществото ще говорим по-късно. Просто си тръгни.”

След като съпругът ѝ си тръгна, Сара беше изпаднала в дълбоко отчаяние. Тя взе остатъка от виното и го изпи направо от бутилката. Изглеждаше, че ще трябва да започне живота си отначало след това опустошително предателство.

 

 

 

Rate article
Този ден Сара иска да изненада съпруга си. Тя отключила вратата с ключа си и влязла в къщата, изпълнена с вълнение.