“Това е любовникът на съпруга ми. А детето, което тя роди, е негово. Но аз отдавна съм му простила” – каза Саманта.

О, обичам телевизионни предавания и филми, в които можеш просто да си поплачеш. От петнайсет години работя в родилен дом, така че съм видяла много неща. Но това е нищо в сравнение с онова, на което станах свидетел наскоро… Определено никога няма да забравя тази история.

Беше десет часа сутринта. С моите приятели пиехме кафе и отивахме в отделенията си. Първа пристигна Саманта, едно добро, учтиво и мило момиче. Тя вече имаше леки контракции, затова лекарят каза, че ще роди след три-четири часа. По време на раждането жената почти не крещеше и внимателно изпълняваше всички указания на лекаря, за да не пречи на никого и да не ни създава излишни проблеми. Така се роди здраво бебе.

Моника беше следващата, която пристигна в болницата. Всички веднага й обърнаха внимание. И с право! Ефектна брюнетка със сини очи. Тя дойде тук със скъпа кола, за разлика от Саманта, която беше докарана с такси. Настанихме ги в едно и също отделение.

Веднага разбрах, че тези жени се познават. Мислех, че са стари приятелки, но грешах. Когато Моника влезе в отделението, щастливото изражение на Саманта изчезна. Напрежението в стаята беше осезаемо.

Саманта беше първата, която роди. Всичко мина добре и няколко часа по-късно се роди една очарователна красавица – Анна. По-късно в болницата беше откарана и Моника. Тогава реших да попитам Саманта откъде познава Моника.

– Колко добре се познавахме. Това е голяма дума! Тази жена е бившата любовница на съпруга ми. Веднага разбрах за аферата с нея. И щом успях да простя на съпруга си, ни настаниха в едно отделение – каза Саманта тъжно.

“Тогава Моника роди. Но бебето ѝ беше много слабо. Момчето не можеше да диша самостоятелно, веднага го изпратиха в интензивното отделение. На Моника й казали, че ще има здравословни проблеми до края на живота си. Когато жената чула за това, веднага заявила, че няма да отглежда това дете и иска да го изостави. Половин час по-късно отказът вече бил на бюрото на лекаря, а Моника се прибирала у дома.

Бях много възмутена от тази ситуация. И тогава разказах на Саманта за нея. Тя беше шокирана от това, което чу, и след това набра номера на съпруга си. Мина време и Саманта ми каза, че искат да осиновят момчето.

Скоро момчето беше изписано, а щастливата Саманта се върна у дома с дъщеря си и сина си.
Все още не мога да повярвам, че в света има място за добри дела. Как можеш да замениш добра съпруга за тази прелюбодейка? Мъже, за какво мислите, когато се хвърляте в обятията на такива жени?

 

 

Rate article
“Това е любовникът на съпруга ми. А детето, което тя роди, е негово. Но аз отдавна съм му простила” – каза Саманта.