“Това дете не ми трябва, правете с него каквото си искате! Аз имам нов живот!”

От дете протестирах винаги, когато имаше някаква несправедливост, а когато пораснах, осъзнах, че подобни неща ме дразнят най-много по отношение на децата.

Омъжена съм от 6 години, със съпруга ми сме щастливи, но ни липсва дете. През всичките тези години сме били добри хора, никога не сме казали или направили нещо лошо на някого, за да можем вечерта да помолим Бог отново да ни даде дете.

Сестра ми е пълна противоположност. От дете беше капризна, можеше да обиди родителите си, а сега, ако я хванеш в лошо настроение, се крие! Никой от приятелите ми не би я нарекъл добър човек, но последната ѝ шега премина всички граници, затова реших, че повече няма да общувам с нея.

Сестра ми се казва Сара. Тя имаше много приятелки и с нейния характер е ясно защо. Съвсем наскоро Сара открадна гаджето на най-добрата си приятелка, а после се ожениха. Приятелката се срещаше с него от 6 години, планираха семейство, а Сара просто реши да й напомни “кой е по-добър”, а после се ожениха.

Почти веднага тя забременяла, но разбрала твърде късно, за да направи аборт. Опитала се да намери луд лекар, който да се съгласи да го направи за 4 месеца, но не успяла. Тогава започнала да си кореспондира с един турчин, не й трябвал “законен съпруг”.

След като родила, избягала от родилното отделение при турчина и оставила бележка до бебето: “Това дете не ми е нужно, правете с него каквото си искате! Аз имам нов живот!”.

Със съпруга ми не можехме да повярваме, че някой може да направи това със собствената ни кръв, защото за такова щастие само мечтаемһттр://…. Сега съпругът й отглежда момичето сам, понякога му помагаме ние, понякога момичето, което е оставил. Все още имаме надежда, че тя ще успее да му прости и те ще бъдат заедно, но сигурно е трудно да се живее с такъв човек.

Сестра ми отиде със самолет при един турчин, който й обеща златни планини, но просто я направи част от харема си. Наскоро получихме второ писмо, в което Сара ни моли да ѝ изпратим пари за самолета обратно, но ние със съпруга ми няма да помогнем по никакъв начин. Съпругът ѝ и родителите ни също клатят глави, сякаш тя сама е забъркала кашата, така че нека се справи, защото докога можем да се отдаваме на нейните трикове? Това беше последното ни средство!

 

 

 

Rate article
“Това дете не ми трябва, правете с него каквото си искате! Аз имам нов живот!”