Томас е много притеснен от раждането на детето си. Тревогата му преминава в радост, когато акушерката му съобщава, че синът му е роден. Радостта му обаче бързо била прекъсната, когато тя му съобщила, че лекарят го чака в кабинета си.

Докато бързаше за вкъщи, Томас си спомни за сутринта, когато жена му му каза, че е бременна. В желанието си да я изненада, той приготвил празнична вечеря, включваща богати на витамини плодове. Тригодишните опити да забременее най-накрая бяха довели до този момент и той не можеше да бъде по-щастлив.

преди съпругата му да пристигне, Томас посетил бижутерски магазин и купил чифт обеци, знаейки, че те ще предизвикат усмивка на лицето ѝ. Когато се върнал обаче, съпругата му изглеждала бледа и недобре настроена и бързо си легнала. Притеснен, Томас се опитал да повика медицинска помощ, но съпругата му го уверила, че е добре, и го помолила да ги остави на мира    .

Цяла вечер те разговаряли нежно помежду си, а празничната вечеря останала недокосната. Времето минаваше и накрая дойде дългоочакваното раждане. Медицинската сестра им съобщи, че имат син   .

Но когато Томас последва акушерката до лекарския кабинет, получи неочаквана новина. Лекарят казал, че състоянието на момчето е задоволително, с изключение на проблем с краката, който може да му попречи да ходи. Освен това Мария, неговата съпруга, вече била решила да се откаже от детето.

Шокиран и решен да промени решението ѝ, Томас се опитва да убеди Мария да задържи сина си. Тя обаче остава непреклонна, дори въпреки настояването на майка си. В крайна сметка Томас си тръгва, като се съгласява, че сам ще се грижи за сина им. Той опаковал вещите на Мария, осигурил охрана на апартамента и купил детско креватче и количка за детето.

С непоколебима отдаденост Томас търси информация за болестта на сина им, знаейки, че може да се справи с предстоящите предизвикателства. След като научава за една жена в тяхното село, Томас се обръща към нея за подкрепа. Въпреки че първоначално очаквал да види баба си, той бил изненадан да види млада жена, която била готова да помогне. Тя се съгласила да помогне на малкия Марк, но само при условие, че Томас ще живее при нея.

Шест месеца по-късно Марк вече пълзял из къщата на жената. Томас се влюбва в нея и двамата развиват дълбока връзка. Въпреки разликата във възрастта Томас не искаше да се развежда и открито споделяше чувствата си с жената. Тя му отвърнала с взаимност и се съгласила да се омъжи за него. Сега Марк имал любяща майка, а Томас – предана съпруга.

Две години по-късно Томас, новата му съпруга и Марк са в една и съща болница и празнуват раждането на второто си дете. По това време пътищата им се пресичат с Мария. Тя разпознала сина си Марк в тичащото наблизо момче и просто го загледала втрещена.

 

Rate article
Томас е много притеснен от раждането на детето си. Тревогата му преминава в радост, когато акушерката му съобщава, че синът му е роден. Радостта му обаче бързо била прекъсната, когато тя му съобщила, че лекарят го чака в кабинета си.