Той не разпозна собствената си булка. Удължените мигли се разлетяха на гроздове, а удължените коси бяха толкова разрошени, че вече можеха да се извадят…

Имам приятелка на име Саманта. Тя е красиво, умно и добро момиче, но никога не е имала късмет с момчетата. Изглежда, че има красива фигура, хубаво лице, кариера, грижи се за себе си, никога няма да излезе лоша дума от устата ѝ, но все още не е намерила жених, въпреки че скоро ще навърши 30 години.

Най-накрая Саманта се запознава с един хубав мъж. На първата си среща те започват да се срещат и разбират, че са сериозни. Тогава тя решила, че трябва да бъде не само красива, но и най-добрата за него!

Около два месеца по-късно тя си отгледала голяма буйна плитка. Но нека премина към основната история. Приятелят ѝ я поканил на почивка в планината, където планирал да ѝ предложи брак, макар че тя не знаела за това.

През деня се разхождали с каяк и се катерили по планините. И именно на върха Саманта го помолила да я снима. Вдигайки телефона и поглеждайки екрана, той не разпозна собствената си красота. Удължените мигли се разлетяха на гроздове, а удължената коса беше толкова разрошена, че вече можеше да се извади

Момичето, забелязало напрегнатия поглед на момчето, започна да се притеснява и да се върти на място. В резултат на това тя падна и си счупи два нокътя!

Докато тя се изправяше, той падна на едно коляно пред нея и ѝ предложи брак, но каза: “Искам истинската ти да прекараш остатъка от живота си с мен! Обичам те без всички тези изградени и изкуствени неща! Все пак ти си най-добрата за мен!”

Като чула това, Саманта се разплакала и се хвърлила в прегръдките на приятеля си. Когато се прибрала вкъщи, отишла в салона за красота, но този път, за да се отърве от всички “екстри”!

 

Rate article
Той не разпозна собствената си булка. Удължените мигли се разлетяха на гроздове, а удължените коси бяха толкова разрошени, че вече можеха да се извадят…