Той я напуска в деня на сватбата им! Следващият път, когато се срещат, е 25 години по-късно. Тази среща била изненада за нея и тя не знаела как да го погледне и какво да каже.

Случи се през лятото преди една година, Виктория стоеше сама в един търговски център и чакаше дъщеря . За днес бяха планирали сериозно пазаруване, защото дъщеря ѝ отиваше като приятелка на най-близката си приятелка. Изведнъж зад гърба ѝ се появи мъж с плешива глава и грънчарска фигура.

“Виктория?” – Той се изненада, като видя ръката ѝ. “Адам, наистина ли си ти?” – Виктория не можеше да разпознае този плешив и малко неглиже мъж в някогашния си привлекателен съпруг. Виктория се усмихна през болката, не можеше да забрави как той я беше предал.

Преди 25 години Виктория и Адам се подготвят за сватбата си. Те бяха красива двойка и щастието им караше много хора да им завиждат.

Денят на сватбата настъпи. В дома на Виктория цареше празнично настроение. Всички бяха навън, украсяваха и готвеха. Виктория се подготвяше за ритуала, през който преминаваха всички булки преди сватбата си, за да си осигурят щастлив семеен живот. Докато всички, включително и Адам, чакаха булката, до къщата на Виктория спря кола, от която слезе непознат мъж, започна да разпитва за Антон и каза, че тя всъщност е неговата свекърва.

Майката на Виктория си помисли, че това е глупава шега, затова се забавляваше и попита дали не се е объркала. Непознатият я увери, че всичко е наред и че дъщеря ѝ е бременна с детето на Адам, вече в шестия месец. Виктория едва не припадна, когато видя момичето със закръглен корем. Междувременно Адам се качи в колата с гостите си и потегли, за да се ожени за Алиса   .

“и така, Алиса роди момиче… но не здраво… Сега страдаме с нея, знаеш, че има проблеми още от раждането… а и между мен и Алиса нещата не се получиха. Животът ни не ни удовлетворява – каза Адам    .

“Е, само ти си виновен, че животът ви е такъв – отвърна Виктория, сви рамене и си тръгна с високо вдигната глава.

 

 

Rate article
Той я напуска в деня на сватбата им! Следващият път, когато се срещат, е 25 години по-късно. Тази среща била изненада за нея и тя не знаела как да го погледне и какво да каже.