Той изоставя жена си и сина си заради любовницата си и ето как се случва това.

ожених се, защото забременях от приятелката си. Отначало всичко беше наред. С раждането на сина ни имахме повече притеснения. Опитах се да помогна на съпругата си, но всичките ми приятели все още бяха ергени. Те ходеха по барове, забавляваха се, а аз седях с детето. Реших, че със съпругата ми имаме нужда от смяна на обстановката. Затова започнахме да оставяме сина си при баба му, а ние междувременно си почивахме. Още преди да се роди детето, съпругата ми не беше особено красива, а след раждането на сина ни изглеждаше така. Освен това дори в компанията съпругата ми през цялото време искаше да се прибере у дома. На няколко пъти се обаждаше на майка си, за да я пита как е синът ѝ. Това беше наистина досадно за мен. В крайна сметка момичетата около мен бяха весели и отворени за общуване. Гледах жена си и не разбирах защо съм с нея   .

Постепенно спрях да я взимам със себе си. С течение на времето си купих кола. Трябва да кажа, че бях популярен сред момичетата. За щастие, бях достатъчно умен, за да не се впускам в сериозна връзка. Колкото повече се потапях в света без отговорности и проблеми, толкова по-малко ми се искаше да се прибирам у дома. Един ден просто си събрах нещата и си тръгнах. Два месеца по-късно си намерих друга работа и там я срещнах. Тя наистина беше момичето на моите мечти. Умна, остроумна, красива. Започнах да флиртувам с нея, но осъзнах, че не е толкова просто. Тя беше дружелюбна, но не ми позволяваше да се доближа до нея. Четири месеца ухажване не дадоха резултат. Но един ден тя се затрудни в работата и аз ѝ помогнах. Тогава тя каза, че няма да остане длъжна, така че се възползвах от шанса     .

– “Нека те закарам до вкъщи”, казах аз.

Тя се съгласи. В колата предложих да отидем в едно кафене.

– И какво тогава?

– Ами какво? Ще се оженим.

– Ти вече си женен.

Започнах да убеждавам Мелиса, че само с нея съм разбрал какво са истинските чувства, и смятах да се разведа.

– Мразя мъже като теб – каза тя.

“Сякаш върху мен беше излята студена вода.

– Какво е това? Можеш да се жениш, когато си поискаш, да се развеждаш, когато си поискаш. Ти си толкова безотговорен, колкото и баща ми. И не смей да ми говориш за чувства.

Тя си тръгна, а аз не можех да се опомня. Наистина изоставих детето си, обвиних за всичко жена си. Честно казано, не беше лесно да спечеля отново доверието на жена ми. Но тя все пак ми прости. Не жалех пари за подаръци, започнах да настоявам тя да харчи повече за себе си. И знаете ли, тя разцъфна. Как можах преди това да не забележа колко е красива. Все още работим заедно с тази жена. Общуването ни все още е на ниво “здравей”. И аз наистина съм й благодарен.

 

Rate article
Той изоставя жена си и сина си заради любовницата си и ето как се случва това.