Тя напуска съпруга си и децата си и след известно време се връща бременна.

Всичко в живота на Франк било просто съвършено. Той имал любима жена, деца, работа с добра заплата, собствена къща и кола. Но едно съобщение от съпругата му променя всичко. В него се казвало, че тя е намерила друг мъж и ще живее с него   .

Всичките му приятели предупреждават Франк, че това няма да свърши добре. Но Саманта не се заяждаше с нищо. Тя искаше само любовник и кола. Преписала своята част от къщата на децата си и оставила и тях при съпруга си. От което той беше много щастлив.

Макар че на Франк му беше останало нещо хубаво от съпругата му, общите им деца. Саманта не мислеше много за тях, идваше да види децата два пъти месечно, а после продължи да създава новото си семейство   .

в продължение на четири години Саманта посещаваше децата си само няколко пъти. Тя не се интересувала как растат, какви са предпочитанията им, какво носят. Междувременно Франк сам отглеждал и осигурявал прехраната на децата. Един ден бившата му съпруга дошла да види Франк и коремът ѝ ясно се виждал под наметалото.

Франк я поканил вътре. Докато пиели чай, Саманта му разказала, че любовникът ѝ я е изгонил от къщата, когато разбрал, че е бременна. Франк дори не знаеше какво да прави. Той беше измъчван от съмнения. От една страна, много му се искаше да помогне на бившата си съпруга, защото тя беше майката на децата им. От друга страна, как би могъл да живее с човек, който някога е предпочел развлеченията пред семейството? Ако не беше нейната бременност, той никога нямаше да допусне бившата си съпруга обратно в дома си.

Докато Франк си мислеше за това, Саманта му напомни, че имат обща детска сметка с доста добри пари в нея. С тези пари планираха някой ден да купят къща за децата си. След известно обсъждане те решиха, че Саманта ще вземе парите от сметката и ще купи едностаен апартамент за себе си, а когато най-големият им син навърши 18 години, апартаментът ще стане негова собственост. Регистрират апартамента на името на Франк, за да избегнат евентуални недоразумения в бъдеще. Той вече не можеше да се доверява на Саманта, както преди. Това беше единственият правилен изход от ситуацията.

франк осъзна, че това е твърде малко, за да помогне, затова реши да купи бебешки дрешки, а след като бебето се роди, често им купуваше хранителни продукти. Съпругът на Саманта така и не се появи, така че Франк беше като баща на детето.

Имаше и такива, които се подиграваха на Франк. В края на краищата той помагаше на бившата си съпруга, която някога го беше предала, а сега се върна с дете. Мисля, че това е постъпка на силен мъж, който уважава майката на собствените си деца.

Какво е вашето мнение за постъпката на Франк    ?

 

Rate article
Тя напуска съпруга си и децата си и след известно време се връща бременна.