– Tėti, ar aš tikrai nesu tavo dukra?

– Tėti, Markas sako, kad esu tavo dukra! Ar jis meluoja, ar sako tiesą? – dukra nuskubėjo pas tėvą.
– Nebūk kvailas. Tu esi arčiausiai šeimos!

Priešistorė

Kai Kevinas sutiko Lizą, iškart suprato, kad nori tokios žmonos. Jis ėmė ją vaišinti, tačiau mergina neatsakė tuo pačiu. Paskui ją bėgo daugybė sužadėtinių, buvo ir geresnių už Keviną. Net pagrindinis varžovas neketino pasiduoti kovoje dėl Lizos.

Vieną dieną Liza savaitei dingo, paskui vėl atsirado. Visą laiką ji buvo su Robertu, bet negalėjo to prisipažinti Kevinui. Nuo tos dienos prasidėjo dešimt metų trukusi apgaulė.

– Kevinai, aš noriu būti su tavimi, – pasakė grįžusi Lisa.
– Tu laukei! Labai džiaugiuosi, kad priėmėte šį sprendimą. Pažadu, kad niekada nesigailėsi, – džiaugėsi Kevinas.

Tik jis nežinojo, kad ji jau buvo nėščia nuo Roberto. Kai Liza pasakė Robertui, kad laukiasi Roberto kūdikio, jis pabėgo ir liepė jai daugiau jo netrukdyti. O ji nerado kitos išeities – nusprendė elgtis gudriai. Ji ėmė aktyviai susitikinėti su Kevinu, net šoko su juo į lovą, kad jis neabejotų, jog vaikas yra jo.

Netrukus gimė Sara. Jaunos šeimos gyvenime viskas klostėsi puikiai. Po metų Lisa taip pat susilaukė sūnaus Kevino. Sesuo ir brolis augo kartu, nors dažnai kivirčydavosi.

Lizos draugas dažnai ateidavo jų aplankyti. Ji buvo iš pasiturinčios šeimos, todėl visada vaikus palepindavo dovanomis. Šį kartą ji atėjo, kai Kevinas su dukra buvo treniruotėje, o Markas vienintelis liko darželyje. Tada jis išgirdo, kaip mama kalbasi su savo drauge.

– Tai buvo puiki idėja, tik mes žinome, kad Sara nebuvo tikroji Kevino šeima. Ir jis, kvailys, augina ją kaip savo. O tavo Robertas nusirito žemyn, jis girtas. Ačiū Dievui, kad jūs abu nuėjote skirtingais keliais, – pasakė Saros draugė.
– Taip, Kevinas mielas, bet nežinau, kas būtų nutikę, jei jis būtų sužinojęs tiesą. Jis niekada man neatleistų, – pasakė Liza.

Kai Sara ir jos tėvas grįžo iš treniruotės, Saros draugo jau nebuvo. Taigi Markas pasakė seseriai visą tiesą. Vargšė mergaitė su ašaromis akyse nuskubėjo pas tėvą.

– Tėti, Markas man pasakė, kad aš esu tavo pačios sesuo. Ar jis meluoja, ar sako tiesą? – Sara nuskubėjo pas tėvą.
– Nebūk kvailas. Tu esi arčiausiai šeimos!
– Mano mama ir teta sakė, kad nesu tavo dukra, – mergaitė verkė dar stipriau.
– Man įdomu…

Kevinas išsiuntė dukrą į darželį ir priėjo prie žmonos:
– Ar tai tiesa? Greitai atsakyk!

Liza pradėjo blogai jaustis. Po kūną jai bėgiojo žąsies oda, o širdis daužėsi kaip pašėlusi. Ji apsižvalgė ir nežinojo, ką atsakyti.

– Kevinai, tada neturėjau pasirinkimo. Robertas tik naudojosi manimi. Nenorėjau aborto, todėl sugalvojau šį planą. Žinau, kad esu idiotė. Bet tu turi man atleisti, – pasakė Liza.
– Kad rytoj tavęs nebūtų mano namuose. Vaikai lieka su manimi. Jei man sukryžiuosi, aš tave ištrauksiu iš žemės. Dešimt metų darai iš manęs kvailį! – šaukė Kevinas.

Liza susikrovė daiktus ir tą patį vakarą išvyko. Kevinas negalėjo jai atleisti už išdavystę. Nuo to laiko praėjo daug metų, ir jis pats augino vaikus. Jo žmona kelis kartus bandė prašyti vyro atleidimo, bet jis buvo negailestingas. Tiesiog visada reikia prisiimti atsakomybę už savo veiksmus – melas niekada neišnyksta.
 

Rate article
– Tėti, ar aš tikrai nesu tavo dukra?