Те са родени за няколко минути, но в различни години. Уникално раждане на близнаци!

Тази Нова година беше специална, съдбата ни даде два подаръка!

Със съпруга ми Филип сме женени от десет години и имаме един син, но веднага разбрахме, че няма да се ограничим с едно дете, прекалено много ги обичаме! Затова решихме да планираме още едно дете сега. Всъщност и двамата мечтаехме за трима по-големи сина и една малка дъщеря.

Явно има някой, който ни слуша, така че желанието на мен и съпруга ми беше чуто. На един от ултразвуковите прегледи ми казаха, че имаме два плода, така че със съпруга ми можехме само да гадаем дали ще са близнаци или двойки. И тогава ни бе разкрита тайната, че ще имаме близнаци, и ние бяхме на седмото небе от щастие. Нима това не е истинско чудо?

Според прогнозите на лекарите раждането трябваше да се състои на Коледа, но аз усетих контракции на новогодишната трапеза. Съпругът ми бързо ме пренесе до колата и отидохме в болницата. В 23,54 ч. родих син, а в 0,03 ч. на следващата сутрин родих момиче! Разликата между моите близнаци беше няколко минути, но на рекорда беше цяла година.

Въпреки че това изобщо не ме притесняваше, може ли нещо да надмине истинското майчинско щастие?

Тогава медицинската сестра ме попита дали да регистрира децата в различни години или в една година, затова реших да я оставя да ги регистрира, както са родени, и да отпразнувам рождените им дни в два последователни дни

 

Rate article
Те са родени за няколко минути, но в различни години. Уникално раждане на близнаци!