Taip ir padariau, kai vyro kišenėje radau du jūros kelionės kuponus. Ant vieno kupono buvo užrašytas kitos moters vardas ir pavardė

Autobusų stotelėje sutikau savo vyrą Marką. Atsitiko taip, kad išsitraukusi piniginę pamiršau raktus. Buvo tamsu, o aš negalėjau rasti raktų. Markas padėjo man surasti raktus. Aš jam padėkojau. Paaiškėjo, kad turėjome važiuoti tuo pačiu autobusu.

Markas palydėjo mane namo. Pradėjome susitikinėti, o po šešių mėnesių susituokėme. Markas sakė, kad įsimylėjo mane iš pirmo žvilgsnio. Mes labai gerai gyvenome kartu. Taip praėjo treji metai. Tada Markas gavo naują darbą. Netrukus pastebėjau, kaip jis ėmė keistis. Bet aš tylėjau. Maniau, kad tik įsivaizduoju. Vieną dieną Markas man pasakė, kad dviem savaitėms išvyksta į komandiruotę.

Tada mano vyras nuėjo į dušą. Nusprendžiau išskalbti vyro kelnes ir jo kišenėje radau du jūros talonus. Ant vieno kupono buvo užrašytas kitos merginos vardas. Jis tiesiog mane išdavė, sutrypė mano pasitikėjimą ir mano meilę.

Labai supykau ant savo vyro ir nusprendžiau jam atkeršyti. Juk aš jį labai mylėjau ir juo labai pasitikėjau. Markui nieko nesakiau, nieko nesakiau. Paskambinau savo bendraklasiui, su kuriuo visada palaikiau puikius santykius, ir paprašiau, kad jis man padėtų. Kartu su Antonu nuvykome į tą pačią vietą, kur mano vyras ėjo su savo meiluže. Mes su Antonu apsimetėme meilužiais. Mus pamatęs mano vyras iš karto priėjo prie mūsų ir ėmė reikšti pretenzijas, kad aš jį apgaudinėju. Aš jam atsakiau:

– Ar tu manai, kad tu gali mane apgaudinėti, o aš tavęs negaliu apgaudinėti?! Bet aš taip greitai radau tau pakaitalą!

Nataša, mano vyro meilužė, tuo metu stovėjo netoliese. Ji buvo sukrėsta. Pasirodo, ji net nežinojo, kad Markas buvo vedęs. Jis apgaudinėjo ne tik mane, bet ir ją. Netrukus su Marku išsiskyrėme. Negalėjau atleisti neištikimybės.

Po šešių mėnesių ištekėjau už Antono ir esu su juo labai laiminga. O Natalija ir Markas išsiskyrė. Natalija niekada negalėjo atleisti Markui už tai, kad jis jai nepasakė, jog jau yra vedęs…

Rate article
Taip ir padariau, kai vyro kišenėje radau du jūros kelionės kuponus. Ant vieno kupono buvo užrašytas kitos moters vardas ir pavardė