Свекървата се грижи само за скъпата си дъщеря, но не се интересува от сина си

Предстои ми да стана майка на третото си дете. Живеем в едностаен апартамент като семейство и едва успяваме да изкараме до края на месеца. Не можем да си позволим да си купим собствено жилище. Аз съм в отпуск по майчинство, а съпругът ми работи като електротехник.

родителите ми имат голям тристаен апартамент. Аз съм единствената в семейството. Нямам братя или сестри. След като родих второто си дете, започнах да им намеквам да ми дадат апартамента   .

За родителите на съпруга ми няма какво да кажа. На тях определено не си струва да се разчита. Свекърва ми се грижи само за скъпата си дъщеря, а за сина си не й пука. Сигурно е забравила как изглеждат внуците ѝ. Въпреки че именно аз и съпругът ми я направихме баба, дъщеря ѝ не може да забременее вече шест години.

Това е напълно несправедливо. Ние даваме на родителите си внуци, размножаваме се, а те дори не искат да се погрижат за живота си.

Не, не искам да изгоня собствените си родители от апартамента им. Но те имат къща на село с двор. Там има градина, могат да си засадят зеленчукова градина. Те живеят на село почти цяло лято, така че защо да не останат там?

Сега, когато ми предстои да родя, не намеквам, а всъщност казвам, че бихме искали да живеем в техния апартамент като семейство и че родителите ми трябва да се изнесат, преди да се роди бебето    .

Но те не искат да го направят, защото там няма нормални условия за живот. В къщата няма тоалетна, няма газ и няма отопление. И какво от това? Много ли им трябва за старините? Не разбирам родителите си, това е всичко.

 

 

Rate article
Свекървата се грижи само за скъпата си дъщеря, но не се интересува от сина си