Свекървата решава, че има право да живее в дома ни без наше съгласие

Моята приятелка се оказа в ситуация, в която никога не бих повярвала, ако не я бях видяла със собствените си очи. Алина живееше със съпруга си от шест години и съвсем наскоро бяха сключили брак. Но преди сватбата се запознала с майката на съпруга си. Дотогава те живеели отделно от майка ѝ и общували само по телефона.

Изведнъж на съпруга ѝ предложили работа в родния му град, затова двойката решила да се върне. След сватбата Алина трябвало да живее със съпруга си в дома на майка му за няколко седмици. Тогава нейната приятелка разбрала коя всъщност е свекърва ѝ. Без нейното разрешение двойката не можела дори да диша спокойно.

Приятелката дала ясно да се разбере на съпруга си, че няма да търпи някой да я командва. Трябвало да си наемат апартамент и да живеят отделно. В края на краищата те са семейство. Това не се харесало на свекървата, затова тя вдигнала истински скандал. Приятелката ми отстояла позицията си и получила справедливост.

Тогава Алина си спомни, че баба ѝ се е преместила в апартамента на майка ѝ, а нейната къща е празна. Бабата на приятелката ѝ била стара и не можела да се справя сама с домакинството. И къщата ѝ била празна. Затова Алина реши, че това е чудесен шанс да живее отделно от родителите си. Освен това младите хора искали да живеят в къщата и да се наслаждават на природата. Така и направиха.

Всичко било чудесно, докато свекърва им не се появила отново в живота им. Още от първия момент, в който дошла в къщата, тя заявила, че иска да живее в къщата и иска да размени жилището с децата. Разбира се, тя получи отказ. Защо едно младо семейство трябва да жертва собствения си дом в полза на свекърва си?

И тогава свекървата започнала да се ядосва. Всички съседи чули скандала. И тогава тя се обадила на сина си и се оплакала, че Алина я е пребила.

Разбира се, мъжът повярвал на майка си и сега те са на прага на развод.
Алина изтича при мен със сълзи на очи и не знаеше какво да прави.

Rate article
Свекървата решава, че има право да живее в дома ни без наше съгласие