Свекърва ми ме дразнеше, затова я поканиха на среща

 

Омъжена съм от 2 години и имам 3-месечна дъщеря. Свекърва ми винаги се е опитвала да взема активно участие в живота ни. Понякога нейното участие можеше да бъде много дразнещо.

След раждането на дъщеря ми ситуацията се влоши. Тя ми даваше съвети със заповеднически тон. Каза, че не знам нищо за децата. Реших да се оплача на съпруга си. Той разговаря с нея, но това помогна само за една седмица.
Щом свекърва ми прекрачи прага на апартамента ни, тя веднага се затича към бебето. Не смята, че е необходимо да си мие ръцете или да спазва основни хигиенни правила. Казва, че всичко това са мои фантазии. В края на краищата има съпруг, когото е отгледала, а той не е израснал в стерилни условия.

Това е кошмар, когато дъщеря ми е нахранена. Тя си мисли, че трябва да си пъха носа навсякъде: “Скъпа, как се храни едно момиче. Хайде, ще ти покажа как се прави!”.

Когато свекърва ми хранеше дъщеря ми, тя изведнъж се закашля и не покриваше устата ѝ. Измъкнах я от прегръдката ѝ. Започнах да правя всичко, за да накарам дъщеря ми да започне да кашля, за да се отърве от бактериите и вирусите от свекърва ми.

В крайна сметка избухна ужасна афера. Насочих свекърва си към вратата. Тя започна да се приготвя да се прибере вкъщи, като крещеше и викаше. На път за вкъщи тя се обади на съпруга ми и се оплака колко лошо съм се държала с нея. Когато той се върна от работа, не искаше да говори с мен. Опитах се да се разберем, но безуспешно.

Сега вкъщи цари напрегната атмосфера. След известно време ще има развод. Можете ли да ме посъветвате как мога да разреша тази ситуация? Не искам да загубя съпруга си, но също така не искам да търпя изстъпленията на майка му.

 

Rate article
Свекърва ми ме дразнеше, затова я поканиха на среща