Sužinojau, kad esu nėščia, ir skubėjau pradžiuginti savo vyrą. Atidariau savo kabineto duris, o ten buvo

Griežtas vyras visą savo šeimą laiko įnirtingoje pirštinėje. Tačiau labiausiai kenčia jo žmona. Jei žmogus ilgą laiką patiria šeimos nario spaudimą, pamažu jis pradeda galvoti, kad tai yra norma. Tačiau viskas staiga pasikeičia, kai tik moteriai tampa aišku, kad pats vyras nėra toks ir teisingas.

Mūsų herojė šiandien daug ką matė savo nelengvame šeimyniniame gyvenime. Tačiau jai tikrai viskas bus gerai. Jūsų patarimai ir komentarai padės jai susidoroti su sudėtinga situacija, kurioje ji atsidūrė.

Griežtas ir reiklus sutuoktinis.

Mano vyras yra labai griežtas ir reiklus žmogus. Jis yra mūsų šeimos galva ir priima visus svarbius sprendimus. Jis taip pat įpratęs visada būti lyderis ir niekada nedaro nuolaidų. Viskas turi būti taip, kaip jis nori ir nusprendžia. Apie jo charakterį žinojau dar prieš mums susituokiant, tačiau mūsų likimą nulėmė tėvai. Toks buvo mūsų paprotys.

Esu patikli ir atvira, todėl iš karto patikėjau Adamu. Tik jis pamažu virto mano šeimininku, o ne vyru. Jis visapusiškai mus aprūpina ir reikalauja, kad sėdėčiau namuose ir niekur nedirbčiau. Kartu jis nori jaukių, tvarkingų namų. Jam patinka, kad viskas būtų švaru, skanu ir su meile patiekta.

Savo meilę jam turėjau įrodyti pagimdydama sūnų. Nepaisant nuolatinių bandymų, man taip ir nepavyko pastoti. Nebuvo jokių problemų dėl mano sveikatos. Lankėmės pas daugybę specialistų, bet niekas nerado jokios priežasties.

Jau buvau pasidavusi, bet vieną dieną pasijutau blogai. Buvo blogas rytas. Adomas anksti išėjo į darbą ir buvo baisios nuotaikos. Man teko tvarkytis.

Iš įpročio atlikau testą, nors nieko nesitikėjau. Bet šį kartą pamačiau tas dvi brangias juosteles! Taip susijaudinau, kad nežinojau, ką daryti. “Mano kūdikis bus pats laimingiausias!” – Taip šovė man į galvą. Iš karto ėmiau rengtis, kad nudžiuginčiau savo vyrą.

Mamai neskambinau, pirmiausia turėjau pasakyti Adomui! Po penkių minučių jau sėdėjau taksi pakeliui į darbą. Jis jau seniai turėjo būti biure. Norėjau paprašyti sekretorės nepranešti apie mane ir padaryti jam staigmeną. Bet merginos nebuvo prie stalo.

Nesulaukusi nieko biure, nuėjau į vyro kabinetą ir atidariau duris. Šokas ir baimė! Ant stalo Adomo kabinete sėdėjo pusnuogė sekretorė, o mano vyras dirbo su ja.

“Atsiprašau, kad trukdau!” – Pasakiau ir išbėgau iš kabineto. Pasigavau taksi ir nuvažiavau į tėvų namus. Nors širdyje nerimavau, kad net jie gali manęs nesuprasti.

Mama verkė dėl to, kad pagaliau pastojau, ir dėl to, kad vaikas dabar nebereikalingas. O mano tėvas buvo labai supykęs.

Jei Adamas būtų tvirtinęs, kad aš viską išgalvoju, neturėčiau jokių įrodymų. Be jo negaliu pateikti skyrybų prašymo. Tai tik kažkokie spąstai. Iš visų jėgų stengiuosi išlikti rami, kad nesužeisčiau savo kūdikio. Tačiau kokia ateitis laukia manęs ir jo?

Redaktoriaus patarimas.

Ne visada vyro griežtumas atneša problemų šeimai. Duoti patarimą tokioje situacijoje nėra lengva. Kai šeimų tradicijos grindžiamos religija, jauniems žmonėms labai sunku kurti savo gyvenimą taip, kaip jie norėtų. Šioje istorijoje mergaitė tapo tikra įkaite. Niekas nežino, kaip įvykiai pasisuks dabar. Tačiau ji dėl nieko ir niekam nėra kalta. Tai labai svarbu, ir ji turėtų tai prisiminti. Svarbiausia nepasiduoti ir neprarasti vilties, kad viskas bus gerai!

Ar jums nutiko kas nors panašaus? Galbūt turite gerų patarimų ir žinote, ką daryti mūsų herojei? Pasidalykite savo patirtimi komentaruose.
 

Rate article
Sužinojau, kad esu nėščia, ir skubėjau pradžiuginti savo vyrą. Atidariau savo kabineto duris, o ten buvo