Su savo vyru susipažinau per jo vestuves

Kai bendradarbė pakvietė mane į savo vestuves, šioje leidykloje dirbau kiek daugiau nei keturis mėnesius. Iš tikrųjų su šia mergina susidraugavome nuo pat pirmųjų mano darbo naujame darbe dienų. Anksčiau nebuvau pažįstama su jos antrąja puse. Nepaisant to, priėmiau kvietimą, nes labai norėjau pasipuošti savo nauja suknele. Be manęs, kolegė pakvietė dar keletą mūsų kolegų, su kuriais ir atėjau į vakarėlį. Tą dieną šiek tiek pavėlavome ir atėjome tuo metu, kai visi svečiai jau sėdėjo prie stalo. Tyliai įlindome į salę.

Vestuvėse buvo daugiau nei šimtas svečių, pokylių salė buvo labai gražiai papuošta, o stalas lūžo nuo skanėstų. Tačiau net ne tai mane jaudino. Kai pamačiau kolegės sužadėtinį, beveik praradau žadą. Įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio! Svarbiausia, kad jausmai buvo visiškai abipusiai! Visą vakarą galva buvo lyg per miglą, skruostai šildėsi, o širdis buvo pasiruošusi iššokti iš krūtinės. Negalėjau nei gerti, nei valgyti.

Kad išvengčiau tolesnių kančių, nusprendžiau anksti grįžti namo. Mano siela degė, todėl nusprendžiau, kad reikia užsidaryti namuose ir sudegti. Kitą vakarą išėjęs iš biuro pastato vėl jį pamačiau. Jis laukė manęs prie pagrindinio įėjimo. Jo jauna sutuoktinė atostogavo, todėl jos darbe nebuvo.

Jis tyliai priėjo prie manęs, paėmė už rankos ir nuvedė prie savo automobilio. Jis nepratarė nė žodžio ir iškart pradėjo mane bučiuoti, o aš neturėjau jėgų jam pasipriešinti. Bučiavomės ir negalėjome sustoti. Kalbėjomės ir bučiavomės ištisas valandas. Paskui grįžome pas mane ir ten tai įvyko. Jis pažadėjo man, kad išsiskirs su žmona ir ves mane. Taip ir nutiko. Jis grįžo namo pasikalbėti su žmona, tada susikrovė daiktus ir grįžo pas mane. Nežinau, apie ką jie ten kalbėjosi, niekada jo apie tai neklausiau.

Neilgai trukus susituokėme, o tada nusipirkome savo būstą. Jau daugiau nei trejus metus esame kartu. Suprantama, iš karto išėjau iš darbo. Negaliu net pagalvoti, kiek prakeiksmų buvo pasakyta mano adresu! Buvusi mano vyro žmona leidykloje dirbo daug metų, o aš buvau naujokė. Suprantama, visi jos gailėjo. Nežinau, kaip dabar gyvena mano bendradarbė, nes mes su vyru niekada neaptarinėjome jų santykių.

Su vyru nusprendėme, kad pradėsime naują gyvenimą nuo švaraus lapo. Dabar jaučiuosi visiškai laiminga! Mums buvo prognozuojamas trumpas santuokinis gyvenimas, tačiau jau daug metų esame kartu ir kiekviena diena yra kupina laimės ir meilės. Visa tai išgyvenusi dabar tikrai žinau, kad turėčiau kovoti už savo laimę!

 

Rate article
Su savo vyru susipažinau per jo vestuves