Странна и в същото време забавна ситуация се случва по време на фотосесия на баща и бебе

Когато едно дете се роди, всичко около него е ново, странно и същевременно интересно. И му е необходимо много време, за да се адаптира към средата. В началото то не може да разбере какво се случва и защо наоколо има толкова много хора. Но по-късно всичко си идва на мястото.

Когато бях бременна в петия месец, исках да намеря някаква информация за себе си. Така попаднах на един форум за млади майки. Оттогава не е имало ден, в който да не съм влизала в него. Беше ми интересно да прочета коментарите на майките.

Там можеше да се прочетат много различни истории. Някои от тях бяха забавни, други не чак толкова, а имаше и някои странни. Никога не знаеш какво се случва през първите месеци след раждането на бебето.

Една история привлече вниманието ми. Отдавна не се бях смяла така. В един момент дори се страхувах да не родя преждевременно. Стомахът ми започна да ме боли от толкова много смях и си помислих, че е време да отида в болницата. Но по-късно всичко отмина.

А историята протече по следния начин. Една млада майка сподели преживяванията си от първата фотосесия на бебето си. Съпругът ѝ не бил фен на снимането, така че жената едва успяла да го убеди да направи няколко снимки. Мъжът бързал за бизнес среща, затова дошъл на фотосесията с бяла риза, сако и панталон.

Фотографката и майката се опитали всячески да привлекат вниманието на детето. След няколко минути те успели да направят красиви снимки, след което бащата заминал по работа, а майката и бебето продължили фотосесията. Час по-късно той се обадил и казал, че когато искал да се обади, извадил телефона си и той бил мокър. Мъжът не можел да разбере защо. Оказало се, че бебето се е изпишкало в джоба на якето му.

Дълго време се смях на това. Е, случва се. Изглежда, че всяка ситуация има две страни, но това е вашето дете. Може би по този начин малчуганът е показал привързаността си към баща си…

Имали ли сте подобни ситуации? Синът ми пикаеше на лекаря, когато бях в болницата. Беше едновременно смешно и греховно. Но бебетата са истинска радост.

 

Rate article
Странна и в същото време забавна ситуация се случва по време на фотосесия на баща и бебе