Съпругът забранява на съпругата си да отиде на семейна почивка, докато не отслабне

Сара и Макс се женят преди седем години. Пет години по-късно семейството се сдобива с красива дъщеря.

Сара смята, че семейството ѝ е изключително щастливо. Дъщерята се развива добре , почти не боледува, а съпругът ѝ има добра работа. Семейството има собствен апартамент и кола, Сара е в отпуск за отглеждане на дете , грижи се за детето, а заплатата на съпруга ѝ е достатъчна, за да издържа семейството.

Оказа се, че Макс има своя собствена, не много оптимистична представа за тяхното семейство. Неотдавна той започнал да изпитва неудобство от външния вид на съпругата си. След раждането на дъщеря им и периода на кърмене, който приключи наскоро, Сара напълняла. Допълнителните осем килограма може и да не са критични, но при ръст 160 са доста забележими.

Всички в семейството са високи. Както баща ѝ, така и двамата братя на съпруга ѝ се отличават със стройност; съпругите на братята също са високи и стройни.

Въпреки че преди бременността си Сара е била с нисък ръст, тя компенсира това със стройна фигура и големи гърди. Именно нейната фигура е забелязана от Макс при първата им среща.

Сега тялото на Сара се беше променило и тя се открояваше още повече на фона на стройните роднини на съпруга ѝ. Особено внимание привличаха коремът и бедрата на момичето, които бяха увеличили значително обема си.

Макс призна, че се е смутил от външния вид на Сара на фона на високите и стройни съпруги на братята си.

Мъжът поставил ултиматум – Сара няма да отиде на семейната им почивка, докато не оправи фигурата си.

Най-изненадващото е, че семейството на Макс обича пищните празненства, с трапеза, пълна с тежка храна и алкохол, но подобна страст към храната не оставя никакъв отпечатък върху фигурите им.

 

Rate article
Съпругът забранява на съпругата си да отиде на семейна почивка, докато не отслабне