Съпругът ми ми подари комплект кърпи за годишнината ми, а майка ми – скъпо пътуване.

Със съпруга ми сме женени от петнадесет години. Живеем добре. Понякога се караме, както правят всички двойки, но рядко. Имаме деца – син и дъщеря. Дъщерята е на тринадесет години, а синът – на четири. Живеем в тристаен апартамент, подарен ми от моите родители.

Дойде денят на рождения ми ден. Навършвах 35 години. Решихме да отбележим този празник сред природата, станахме сутринта, купихме всичко необходимо предния ден, мариновахме месото.

Мъжът ми излезе от кухнята и влезе с огромен пакет. Усмихнах се и си помислих, че ме чака добър подарък, защото пакетът беше толкова голям. Когато отворих пакета, бях шокирана. Той съдържаше комплект кърпи. Разбира се, бях малко нервна, но не го показах. Прегърнах и целунах съпруга си. В края на краищата най-важното нещо не е подаръкът, а грижата и вниманието.

Отпуснахме се сред природата, хапнахме барбекю, салати и плодове. След това потеглихме към дома.

През септември беше рожденият ден на свекърва ми. Рожденият ѝ ден се пада през есента, така че го отпразнувахме в домашна атмосфера. Възложих на съпруга ми да купи подарък предварително, без да навлизам в подробности какво трябва да купи.

Съпругът ми дойде и поднесе подаръка на майка ми. Беше малък плик с логото на туристическа агенция. Веднага разбрах, че съпругът ми ѝ е купил пътуване. Скоро разбрах, че то е било много скъпо.

Бях разстроена. Помислих си, че е несправедливо аз да получа комплект кърпи , а свекърва ми да получи скъпо пътуване за един обикновен рожден ден.

Реших да дам малък урок на съпруга си. Предложих на свекърва ми да летим заедно за празника. Тя се съгласи и не казахме нищо на съпруга ми. Имам модерна свекърва, която изглежда млада, така че ми е лесно да общувам с нея.

Със свекърва ми отидохме заедно на почивка, като оставихме съпруга ми вкъщи с децата. По този начин направих подарък за себе си.

 

Rate article
Съпругът ми ми подари комплект кърпи за годишнината ми, а майка ми – скъпо пътуване.