Съпругът ми ми направи кралски подарък за рождения ден: по време на партито бременната му съпруга ми се обади

Алина е щастлива, защото е намерила мъж, с когото иска да продължи да гради живота си. Всяка среща с него беше вълшебна и спокойна. Той я обсипваше с букети цветя и подаръци. Всяка приятелка завиждаше на щастието ѝ, само Барбара повтаряше:

– той е с теб, защото просто се нуждае от пари, а ти ги имаш.

Аз обаче не обръщах внимание на думите на приятелката си и продължавах да се наслаждавам на щастието си.

Шест месеца след като се запознах с приятеля си, реших да го представя на родителите си. Отначало обаче родителите ми не бяха много доволни от избора ми, тъй като баща ми мечтаеше да се омъжа за сина на неговия бизнес партньор. Въпреки това баща ми и майка ми уважиха избора ми и всичко мина чудесно.

В рамките на една година ние официално станахме съпруг и съпруга. На сватбата ни имаше повече от сто гости. Сватбеният подарък от родителите ми беше апартамент в центъра на града. Когато със съпруга ми гледахме към града от двадесетия етаж, ни се струваше, че целият свят е в краката ни.

Татко бързо намери чудесна работа за съпруга ми в своята компания. След това съпругът ми стана заместник на баща ми и се занимаваше с важни въпроси.

Постепенно баща ми го хареса, защото се справяше много добре с всички задачи. Веднъж баща ми каза, че сега е спокоен за бъдещето на компанията, защото има достоен заместник. В началото със съпруга ми живеехме само за себе си. Често ходехме на почивка в чужбина. Посещавахме по три или дори четири държави годишно. Но след това родителите ми започнаха да говорят за това колко добре би било, ако имаме деца. Започнахме да мислим за наследник.

От момента, в който започнахме да мислим за това, минаха няколко месеца и тестът продължаваше да показва една линия. Започнахме да се притесняваме и решихме, че трябва да си направим тест. И двамата се изследвахме. Оказа се, че аз имам проблем.

Започнах да се лекувам. Ходих в скъпи клиники, често ходех при специалисти . Без резултат. Няколко пъти се подлагах на ин витро оплождане, но и това нямаше ефект. По това време вече бях на трийсет и няколко години и можех само да мечтая да имам дете.

Решихме да отпразнуваме рождения ми ден като семейство. От страна на съпруга ми дойдоха майка му и сестра му, а от моя страна дойдоха родителите ми и още двама роднини.

По средата на банкета телефонът ми иззвъня неочаквано. В стаята беше много шумно, затова излязох навън. Обаждаше ми се някакъв непознат номер. Помислих си, че е някой от моите приятели, но в слушалката прозвуча непознат глас.

Момичето първо се представи, а след това каза:
– Алина, познавам те добре, затова те моля да ме изслушаш и да отговориш спокойно на думите ми. Със съпруга ти сме заедно от дълго време и много се обичаме, а освен това скоро ще имаме дете. Той е толкова щастлив. Той ми каза, че не може да има деца, затова ви моля да го оставите, защото само с мен може да бъде истински щастлив.

В този момент едва не паднах. После се съвзех и тръгнах към гостите. Усмихнах се с всички сили,престорих се, че радостното ми настроение е изчезнало.

Когато с родителите ми останахме сами, им разказах за телефонното обаждане. В този момент съпругът ми пребледня като стена и не можеше да обясни нищо. Баща ми се ядоса и го изхвърли на улицата. Когато подкарах към жилищния ни блок, пияният ми съпруг ме чакаше пред входа.

Започна да ме убеждава, че не знае как се е случило това. Казваше, че момичето просто го било омагьосало. След това започна да разказва, че просто е търсил сурогатна майка, която да ни роди бебето. Каза, че я е оставил.

Повярвах на съпруга си и го пуснах в апартамента. На следващата сутрин се обадих на баща ми и му казах, че сме се помирили и че всичко е наред. Въпреки това все още се чувствах малко притеснена.
Сега седя и се чудя дали да го пусна при това момиче, още повече че им предстои да имат дете. Въпреки това го обичам и знам, че ще страдам. Не знам какво да правя?

 

Rate article
Съпругът ми ми направи кралски подарък за рождения ден: по време на партито бременната му съпруга ми се обади