Съпругът ми изостави мен и децата ни, като ни остави без финансова подкрепа, а година по-късно претърпя катастрофа.

Нашето пътуване започна преди повече от 15 години, когато със съпруга ми се оженихме. Отначало живеехме със свекърва ми и работехме заедно в една фабрика. По-късно се преместихме в общежитие и животът ни изглеждаше, че върви добре. Разпознавайки потенциала на кариерата на съпруга ми, аз го насърчих да следва висше образование, докато аз се грижех за неговото обучение и домакинските задължения. Пишех му доклади, есета и курсови работи, за да му помогна да се дипломира и да бъде повишен в работата. Въпреки че моята собствена кариера не процъфтяваше, въпреки университетското ми образование, аз намирах утеха в щастието на нашето семейство.

Когато синът ни порасна, забременях с дъщеря. След известно време се върнах на работа, но децата ни имаха слаба имунна система, която изискваше медицински грижи и моето постоянно присъствие. Въпреки това останах позитивна и благодарна за любовта и щастието в семейството ни. Отдадеността на съпруга ми на работата му нарасна и успяхме да купим просторен апартамент за децата ни, които бяха много щастливи, че имат собствени стаи. Въпреки това все по-честото отсъствие на съпруга ми от дома беше причина за безпокойство.

Един ден научих за неговата афера от бивша колежка, която се беше сблъскала с подобна ситуация със съпруга си. Сблъсках се с любовницата на съпруга ми на работното му място, като я молех да остави семейството ми на мира. Вместо това тя ме унижи пред всички, без да прояви никакво разкаяние за действията си. Когато съпругът ми се появи, той призна за изневярата си и обяви намерението си да подаде молба за развод, като заяви, че му е омръзнало да води двойствен живот.

Той нае най-добрите адвокати и остави мен и децата без нищо, без да проявява никаква загриженост за условията ни на живот или финансовата ни стабилност. Бившият ми съпруг беше погълнат от новата си връзка и ние не можехме да се справим. Благодарение на подкрепата на родителите ми успях да купя малък апартамент и да си намеря работа, за да издържам семейството ни. Животът започна да се подобрява.

Година по-късно бившият ми съпруг дойде при мен за помощ, след като беше загубил работата си и беше изоставен от новата си съпруга заради катастрофа, в която беше попаднал. Той никога не се извини за предателството си и се държеше арогантно. Въпреки молбите му за помощ, аз отказах да му помогна. Той ни остави без грижи и внимание, като ни отне всичко. Сега е време аз да дам приоритет на децата си и на себе си, точно както той правеше преди.

Rate article
Съпругът ми изостави мен и децата ни, като ни остави без финансова подкрепа, а година по-късно претърпя катастрофа.