Съпругът и свекървата обвиняват жена в безплодие и я изгонват от къщата

На двадесет и пет годишна възраст жената се омъжила. След пет години неуспешни опити да има дете съпругът и свекървата я обвиняват в безплодие и я изгонват от семейството. Свекървата изпаднала в ярост, обвинявайки снаха си, че е купонясвала, когато е била млада, и затова не може да роди. Мъжът, който знаел, че е първият съпруг на жената, забравил за този случай и започнал да развързва ръце. Накратко, тя се върнала при родителите си разведена. И тук тя нямала покой. Баща ѝ и майка ѝ я упреквали, че дъщеря им ги е опозорила.

Тогава момичето се преместило в близкия град, намерило си работа като готвачка. Назначили я да живее при една самотна баба, която се нуждаела от грижи. Но тогава й се появил ухажор, вдовец. След няколко месеца той я помолил да се омъжи за него. Тя веднага го предупредила, че не може да има деца. Този аспект напълно устройвал мъжа и те започнали да живеят заедно. Месец по-късно обаче жената заподозряла, че е бременна. Лекарят потвърдил подозренията ѝ. Жената била щастлива, но мъжът бил разстроен. Започнал да излиза, а когато синът се родил, отишъл при любовницата си. Жената отглеждала сина сама. Три пъти се опитвала да си намери съпруг.

Но и трите пъти, след като поживяха известно време, те отиваха при други жени. Какво да кажа, имала е “късмет” с “ходжата”. Синът пораснал, преместил се в града и там се оженил. Бабата, която се нуждае от грижи, отдавна си е отишла в другия свят. Така че жената, на петдесет и четири годишна възраст, е останала сама. В нейната къща вече нямаше нужда от съпруг. Но тя не отказвала на любовниците. Неомъжени, вдовици, омъжени… – Сами сте изпитали какво е, когато един мъж е женкар. Защо се отдавате на такива мъже? – попитаха моите приятели. – Защото знам. Щом другите могат, защо аз да не мога? Може би сега просто се чувствам щастлива. Аз съм обичана, надарена. Така че защо трябва да го отказвам?

 

Rate article
Съпругът и свекървата обвиняват жена в безплодие и я изгонват от къщата