След това, което направи баща ми, все още се чувствам наранена и некомфортно.

Родителите ми се разведоха отдавна. Те не живеят заедно от осем години. През това време всеки от тях си е създал личен живот. Майка ми замина на работа в чужбина, а баща ми живееше вкъщи. Той имаше работа тук и постоянно имаше различни жени.

Аз също имам свое собствено семейство. Имам прекрасен съпруг и малко момче. Майка ми често ни помагаше с пари. Аз спестявах всичките си пари за бъдещето. Скоро със съпруга ми спестихме сумата, за която планирахме да си купим кола. Синът ни е малък и е неудобно да го водим до болницата или където и да било другаде с обществения транспорт. Затова се посъветвахме и се съгласихме, че имаме нужда от кола.

Веднага след като се спряхме на добър вариант, баща ми ми се обади. Помоли ме да му дам пари назаем. По това време той вече се виждаше с една млада жена, която никога не бях виждал. Честно казано, не ме интересуваше коя е тя. Баща ми каза, че наистина се нуждае от парите и че ще върне всичко до стотинка. Още тогава заподозрях, че вероятно изобщо не се нуждае от парите, а по-скоро от страстта си…

Не можех да откажа на баща си, затова му дадох парите назаем. А два месеца по-късно избраникът на баща ми го напусна и изчезна Бог знае къде.

Тогава се обадих на баща ми и го попитах кога ще ми върне парите. Той започна да крещи по телефона, че мога да чакам. Молбата ми много го ядоса. И тогава баща ми ми каза цялата истина. Любовницата му наистина го била напуснала и изчезнала, а той бил взел парите при нея. Имал е доверие на тази жена, затова не е вземал никакви разписки от нея.

Разбирам всичко, но парите са си мои и аз искам да си ги върна. Вместо това баща ми просто закачи слушалката и каза, че няма време да говори с мен.

Така че аз и съпругът ми останахме без пари и кола. Съпругът ми има приятел, който работи като адвокат. Но той не можа да ни посъветва за нищо. В тази ситуация е невъзможно да върнем парите.

Много съм ядосана на баща ми. Ето защо реших да споделя историята си с някого. Нека семейството ми научи истината. Преди много години той ми обеща да ми купи апартамент. Но това бяха празни думи, защото в крайна сметка той не ми помогна по никакъв начин.

Срам ме е, че баща ми се влюби в тази жена. Също така съм много наранена. Защо човекът, който трябваше да ме подкрепя в живота, постъпи така с мен?

 

 

Rate article
След това, което направи баща ми, все още се чувствам наранена и некомфортно.