След сватбата двамата със съпруга ми отидохме в стаята си и забравихме да заключим вратата след себе си. Все още се срамуваме пред роднините си

Със съпруга ми решихме да се оженим преди една година. Резервирахме зала, музика и фотограф. Искахме празникът ни да бъде незабравим. Дълго време се подготвяхме за този ден.

Исках този ден да бъде запомнен до края на живота ми. Сватбата беше отпразнувана в нашия местен ресторант. Тъй като някои от гостите не бяха местни, резервирахме хотелски стаи. Резервирахме стая и за себе си.

Когато всичко свърши, двамата със съпруга ми отидохме в нашата стая. Всички все още помнят сватбената ни нощ и се възмущават от нас. Никой от тях не очакваше какво ще правим там цяла нощ. Бяхме толкова уморени, че дори не забелязахме, че не сме заключили вратата на стаята си. Вместо да си почиваме, започнахме да разопаковаме подаръците от роднините ни. Имаше много такива: скъпи и евтини. Разбира се, обсъдихме всеки от тях. Ако само знаехме, че можем да чуем всичко зад вратата.

Нарекохме леля Моника скъперница, защото ни подари легло. Бабата на съпруга ми наричахме глупава, защото ни даде бебешки дрешки и дрънкалки. Все още нямаме деца и не планираме да имаме такива. Искаме да живеем за себе си.

Затова заспахме. На сутринта всички роднини само ни гледаха отстрани. Реших да попитам майка ми какво не е наред. И тя ми отговори:

– “Вчера трябваше да заключиш вратата по-здраво, иначе всички чуха гадните ти мисли за нашето семейство.

Почувствах се толкова засрамена. След това баща ми спря да говори със съпруга ми. Той дори не искаше да го слуша. Кой знаеше, че това ще се случи по този начин. Исках този ден да бъде запомнен за дълго време. Е, имам чувството, че ще бъде.

 

Rate article
След сватбата двамата със съпруга ми отидохме в стаята си и забравихме да заключим вратата след себе си. Все още се срамуваме пред роднините си