След любимия си Тя не може да приеме новия избраник на дъщеря си

Наскоро Сара започнала да се притеснява дали не е постъпила твърде зле с дъщеря си. В края на краищата тя беше виновна, че двамата с Марк се бяха развалили.

Сара много се срамуваше от дъщеря си. В шестия месец от бременността си дъщеря ѝ казала, че обича друг мъж и че носи детето му под сърцето си. Марк не вдигна скандал, а съжали за нероденото дете. Изминали четири години, откакто дъщеря му имала ново семейство. Тя живее спокоен живот. Но след това тя губи връзка с майка си. И ето я причината.

Марк веднага харесал Сара, бил учтив и обичал дъщеря си. Но още от самото начало на семейния им живот жената изневеряваше на съпруга си. Всеки път измисляше различни истории: била задържана на работа, трябвало да утеши приятелка или била в салон за красота. Марк сляпо ѝ вярваше. Когато разбрал за любовника, не се замислил. Опаковал вещите на съпругата си и я завел при мъжа. Сара не можеше да повлияе на дъщеря си.

Дъщерята се опитваше да направи така, че Сара и новият ѝ мъж да станат роднини. Тя дори го заведе да се запознае с майка ѝ. Но майка ѝ не можеше да го приеме и се държеше настрана от него. Дори внучката им, която им се роди, Сара не можа да приеме. Когато погледна момичето, тя веднага си спомни за тъжните очи на Марк и за срамната постъпка на дъщеря си.

По-късно Сара разбра, че детето е невинно, и започна да се отнася към него като към собствена внучка. Но отношенията ѝ с новия ѝ зет не се промениха. Оттогава, ако дъщерята идваше при майка си, то беше само с дъщеря си. Сара дори не искала да вижда новия си зет. Заради него семейството на дъщеря ѝ било съсипано.

Дълбоко в себе си Сара все още се надяваше, че Марк и дъщеря ѝ ще се сдобрят. Тя смяташе бившия си зет за добър човек и той определено би приел чуждо дете. Освен това внучката ѝ беше изненадващо възпитано и мило момиче. Но това не се случи.

По време на празниците Сара и семейството ѝ искали да дойдат на гости на родителите ѝ. Сара беше много щастлива от това. Но тя казала на дъщеря си да дойде без съпруга си. Дъщерята отказала. Тогава Сара решила да покани Марк на гости.

На масата тя намекнала на Марк, че ще бъде щастлива, ако той и дъщеря ѝ отново са заедно. Марк отговорил, че всичко е в миналото и те никога няма да бъдат заедно. Те са възрастни, всеки със свой собствен живот.

Сара признава на зет си, че се чувства виновна за това, което се е случило между дъщеря ѝ и него. Бившият ѝ зет побърза да я успокои. “Всичко се случва в живота, трябва да намериш сили да продължиш напред.

Осъзнавайки, че нищо не може да се промени, Сара пожела на Марк да намери своето щастие. Времето изтече. Те все още са в добри отношения, но Сара не е приела настоящия си зет.

Кой би могъл да знае, че зетят ѝ може да стане по-близък от собствената ѝ дъщеря?

 

 

Rate article
След любимия си Тя не може да приеме новия избраник на дъщеря си