След като съпругът ми направи тест за бащинство тайно от мен, реших да го напусна.

Срещах се със съпруга си три години, преди да се омъжа за него; женени сме от две години.

Съпругът ми е моят първи и единствен мъж. Никога не съм поглеждала към други мъже. За съжаление съпругът ми беше много ревнив.

Бременността ми беше планирана. Съпругът ми и аз бяхме много щастливи, когато тестът показа две линии. Съпругът ми винаги беше мечтал за син и още от първия ден на бременността беше сигурен, че ще е момче. Бяхме много изненадани, когато ултразвукът ни каза, че ще имаме момиченце.

След ултразвука съпругът ми започна да подозира, че му изневерявам. Той ми доказа, че тяхното семейство е “силно семе”, от което се раждат само момчета. В действителност съпругът ми няма сестри, а само братя, а баща му също няма сестри. Въпреки това жената и случайността са тези, които са отговорни за пола на детето, така че ми се искаше да го зашлевя с учебника по биология. През цялата бременност се надявах, че напук на всички шансове ще имаме син. Но лекарите се оказаха прави и се роди момиченце, което нарекохме Мария.

Съпругът ми се преструваше, че се радва на дъщеря ни, но това не му се отрази добре. Той започна все по-често да казва, че детето не е негово. Това казваше не само той, но и свекърва ми. Бях много обидена от техните нелепи подозрения. Друг сериозен проблем беше, че дъщеря ми по нищо не приличаше на баща си. Съпругът ми беше брюнет с кафяви очи, а дъщеря ми се роди синеока и с руса коса, тя беше точно мое копие от детството . Когато порасна, моите гени взеха връх. Неведнъж ми се е налагало да обяснявам на любимия си защо дъщеря ми се е родила с такъв външен вид. Въпреки това така и не успях да го убедя в лоялността си.

Това продължи повече от четири месеца. Вече нямах сили да споря с него или да му доказвам каквото и да било. После изведнъж всичко свърши и той се превърна в любящ баща. Мислех, че се е успокоил и се е примирил с факта, че има дъщеря . Но имаше и нещо друго.

Беше поканил много гости на рождения ден на дъщеря си, повечето от които бяха негови роднини. Колкото по-голяма ставаше дъщеря ми, толкова повече приличаше на мен, което, разбира се, не убягна от вниманието на съпруга ми. Свекърва ми ежедневно наливаше масло в огъня, като казваше, че той отглежда чуждо дете. Един ден съпругът ми изпусна нервите си и им каза, че е 100 процента сигурен, че дъщеря му е негова, защото е направил тест за бащинство.

Вечерта разговарях със съпруга си по този въпрос и той ми призна, че е направил ДНК тест, когато дъщеря ни е била на четири месеца. Тестът показа, че Мария е негова дъщеря. Съпругът ми реши да не ми казва нищо по този въпрос. След това събитие разбрах защо поведението му се е променило толкова драстично, но се надявах, че той просто се е влюбил в дъщеря ни. Чувствах се много наранена и дори имах чувството, че върху мен се е изсипала цяла кофа тиня. Така се оказа, че той наистина ме е подозирал в изневяра. Как тогава можехме да продължим да живеем? С годините недоверието му само ще се задълбочава и ако в този случай успях да докажа, че съм невинна, то в друг случай той може дори да не иска да ме изслуша.

Бях толкова шокирана от поведението му, че мнението ми за съпруга ми рязко се промени. Осъзнах, че не мога да живея цял живот редом с човек, който не ми има доверие. Да, дъщерята е негова, но поведението му показва, че той не се съобразява с думите ми.

След всичко това реших да подам молба за развод. Съпругът ми беше шокиран от решението ми. Опита се да обясни действията си, но аз не го послушах, както не ме послуша и преди година. Цялото му семейство каза, че съм луда, че това не е причина за развод, че горчиво ще съжалявам за това, което съм направила. Родителите ми също не ме разбираха, но все пак ми позволиха да се върна у дома. Няма да прекарам живота си в търсене на оправдания. Предпочитам сама да отгледам детето ни, отколкото да живея целия си живот в страх!

Какво мислите вие, правилно или неправилно постъпи това момиче?

 

 

 

 

Rate article
След като съпругът ми направи тест за бащинство тайно от мен, реших да го напусна.