След като разбрах за съпруга си, трябваше да направя труден избор. Да го докладвам или да се преструвам, че нищо не се е случило

Влюбихме се един в друг, когато бяхме още студенти. Нямахме пари дори да си купим сватбен букет, затова годеникът ми ми набра няколко диви цветя. И те бяха прекрасни. Омъжих се бременна. След сватбата започнахме да живеем при майка ми. Докато учехме, майка ми ни помагаше. Отначало със съпруга ми живеехме много добре. Излизахме заедно, отглеждахме сина си. Съпругът ми много ми помагаше с детето. Ставахме, за да видим заедно сина си. Съпругът ми се опитваше да печели пари по всички възможни начини.

Намери си работа в една фирма като товарач, където работи четири години. А след това реши да отвори свой собствен бизнес – магазин за хранителни стоки. Бизнесът ни потръгна. Построихме къща и си купихме кола. Не си отказвахме нищо. Съпругът ми ми каза да напусна работа и да се грижа за къщата. Аз се съгласих. Синът ни завърши икономическия факултет, след което съпругът ми го нае като счетоводител.

Но след няколко дни работа синът ми ми съобщи много неприятна новина – съпругът ми имал изневяра. Тогава бях изправена пред избор: да подам молба за развод или да се преструвам, че нищо не се е случило. Реших да си замълча. Надявах се, че на съпруга ми ще му дойде до гуша и ще приключи с това. Но два месеца по-късно той сам ми каза истината. Освен това тази жена беше бременна с неговото дете. Съпругът ми каза, че не иска да се развеждаме, защото живеем добре. Той щял да живее с нея и да ми помага финансово. Обеща да помага на сина ми и в бъдеще.

Чувствам се изоставена и не мога да намеря място за себе си. Все още виждам първата ни среща и букета от горски цветя, който съпругът ми подари веднъж.

 

Rate article
След като разбрах за съпруга си, трябваше да направя труден избор. Да го докладвам или да се преструвам, че нищо не се е случило