След като напръска възрастната жена с кал от локвите, блондинката възкликна: “Бабо, къде отиваш така облечена? Късно е! Бабите трябва да са си вкъщи по това време.”

Ребека, учителка по математика, се готвела да отпразнува юбилея на своята скъпа приятелка и колежка, с която работила рамо до рамо, вървейки до училищната линия в продължение на 40 години. Рано сутринта Ребека се приготви, като внимателно избра елегантна риза и пола. Въпреки неотдавнашната гръмотевична буря и локвите навън, тя отиде до магазина, за да купи торта и цветя за приятелката си. Докато вървяла по тротоара, покрай нея преминала кола, управлявана от руса жена, която напръскала Ребека и подаръците ѝ с кал от локвите. Жената каза предизвикателно: “Бабо, къде отиваш така облечена? Вече е късно! Бабите трябва да са си вкъщи по това време.”

Ядосана от грубия коментар и неуважението, Ребека отвърна: “Имах важни неща за вършене! Срам за теб!” Ситуацията ескалира и жената започва да критикува Ребека, че е ходила близо до локвата. В това време от съседната къща се появил едър и богат мъж. Виждайки го, русата жена моментално променила поведението си и сложила фалшива усмивка.

Любопитен към суматохата, мъжът попита: “Нещо не е наред?” Блондинката бързо отговори: “Тази старица е виновна за всичко, а сега ме притеснява.” Когато обаче видя лицето на Ребека, лицето на мъжа светна от разпознаване и той възкликна: “Ребека, толкова ми е приятно да те срещна отново! Той прегърна топло любимата си класна ръководителка, а когато разбра, че русата жена, негова служителка, по невнимание е минала покрай Ребека, започна да се извинява.

Поемайки отговорност за действията на секретарката, мъжът я накара да се извини и на Ребека. Блондинката неохотно промълви тихо “Съжалявам”. В резултат на поведението ѝ мъжът решава да прекрати трудовото ѝ правоотношение. След това помогнал на Ребека да се прибере вкъщи, изчакал я да се преоблече и дори купил нови цветя и голяма торта, за да отпразнува рождения ден на колежката си.

 

Rate article
След като напръска възрастната жена с кал от локвите, блондинката възкликна: “Бабо, къде отиваш така облечена? Късно е! Бабите трябва да са си вкъщи по това време.”