След като е омъжена от пет години, Линда стига до преломен момент, когато съпругът ѝ категорично отказва да има деца. Неспособна да разбере или приеме неговата позиция, тя решава, че разводът е единственият изход.

След петгодишен брак Линда стига до преломен момент, когато съпругът ѝ категорично отказва да има деца. Неспособна да разбере или приеме неговата позиция, тя решила, че разводът е единственият изход. Франк, проявявайки обичайното си безразличие, бързо се съгласява с развода и си тръгва. Въпреки раздялата обаче двамата продължават да живеят заедно в един и същи апартамент, докато не успяват да го продадат и да си поделят парите по равно. Франк пое отговорността за организирането на продажбата, докато Линда се съсредоточи върху грижите за тежко болната си майка.

Когато Линда се върнала у дома след операция, тя била смаяна от това, което видяла. Входната врата била отворена и когато влязла, видяла гледка, която я зашеметила: много кашони, пълни с нови вещи. “Скъпи, това ти ли си?” – възкликнала тя с надеждата да намери обяснение. За нейна изненада непознатият отговорил и попитал коя е тя. Линда се представи, предполагайки, че съпругът ѝ е уведомил новия собственик за посещението ѝ. Непознатият обаче казал, че той и съпругата му са закупили апартамента преди седмица и че му е предоставено ксерокопие от паспорта на Линда, както и че името ѝ е вписано в договора за покупко-продажба   .

осъзнала истината, Линда попитала дали съпругът ѝ е казал на новия собственик за развода им, на което той отговорил отрицателно. Зашеметена от ситуацията, Линда осъзнала какво се е случило. Опитала се да се свърже с Франк, но телефонът му бил изключен и търсенето ѝ било напразно. Докато финансовите ѝ сметки останали непокътнати, Франк следвал класическия модел. Възползвайки се от факта, че Линда е заета с по-неотложни дела, той продал апартамента на свое име със съгласието на Линда, тъй като все още били законно женени. Изчезнал с парите. Шансовете на Линда да си върне апартамента или своя дял от приходите по законен път бяха изключително малки    .

 

 

Rate article
След като е омъжена от пет години, Линда стига до преломен момент, когато съпругът ѝ категорично отказва да има деца. Неспособна да разбере или приеме неговата позиция, тя решава, че разводът е единственият изход.