Skyrybų metu daug sužinojau apie savo kuklią žmoną

Tiesą sakant, tikrai kaltinu save, kad nesusituokiau iš meilės. Žinai, man tiesiog buvo labai patogu su Linda. Ji visada sunkiai dirbo, sunešdavo didžiąją dalį šeimos biudžeto, buvo puiki šeimininkė, skaniai gamino, namai visada švarūs ir tvarkingi, atrodo kaip padori moteris ir niekada net nesuteikė man priežasties pavydėti. Man 31 metai, kur dar būčiau radęs tokią žmoną?

O svarbiausia, ji niekada nesipiktino ir nesakė, kad jai kas nepatinka, aš gyvenau savo gyvenimą, susitikdavau su draugais, eidavau žvejoti, vaikščiojau kur noriu ir kada noriu, o ji visada pasitikdavo mane namuose su šypsena ir šilta vakariene. Kai gimė mano sūnus, ji visada pati juo rūpinosi, niekuo manęs netrukdė. Trumpai tariant, po santuokos mano gyvenimas komforto ir jaukumo prasme tik pagerėjo. Tačiau man kažko trūko. Su ja pragyvenome 20 metų, o viduje nebuvo jokio pilnatvės jausmo, jokios laimės, kad esu kartu su šia moterimi.

Ir tada, kai sutikau Juliją, supratau kodėl. Niekada nebuvau įsimylėjęs Lindos. Su ja jaučiausi gerai ir patogiai, bet niekada nejaučiau jai meilės. Nejaučiau jai drugelių pilve, nenorėjau jos bučiuoti, apkabinti, stipriai suspausti rankų ir valandų valandas sakyti meilės žodžių. Nenorėjau daryti jai staigmenų, mano akys net nešvytėjo, kai ilgai jos nemačiau, o paskui įvyko mūsų susitikimas. Meilė – tai padidėjusio adrenalino ir dopamino kiekio kraujyje antplūdis.

Aš vertinau Lindą, nieko daugiau. O kai sutikau Džuliją, supratau, kad ji yra mano meilė. Taigi nusprendžiau išsiskirti. Bet Linda iškart pateikė man ultimatumą palikti jai butą, nes buvo nėščia. Šokas – ką dar galiu pasakyti. Tačiau buvau įsitikinęs, kad ramioji Linda niekada nesielgs prieš mano valią. Ji iškart pasamdė geriausius advokatus ir ėmė man grasinti. Nusprendžiau palaukti, kol ji pagimdys, ir atlikti tėvystės testą.

Buvau dar labiau sukrėstas, kai sužinojau, kad kūdikis ne mano. Taigi Linda mane apgaudinėjo. Rami, maloni, rūpestinga žmona pasirodė esanti demonas kūne. Pasidalijome butą, vis dar išsiskyrę. Bet nemanau, kad tai buvo kokia nors mano kaltė. Kol aš ja naudodavausi, ji naudojosi manimi. Kodėl kitaip ji būtų mane irgi apgaudinėjusi?
 

Rate article
Skyrybų metu daug sužinojau apie savo kuklią žmoną