Сюзън живее заможно в сравнение с приятелката си и затова често споделя богатството си с нея, давайки ѝ пари, защото печели добре. Тя дори не осъзнавала, че несъзнателно създава зестра за съпруга си!

Отвън Сюзън изглеждала като щастлива жена: майка на три деца, владееща няколко езика, работеща като анализатор в банка, печелеща добри пари, с добър външен вид и вкус. Съпругът ѝ, от друга страна, си стоял вкъщи от пет години и не показвал никакво намерение да си намери работа. След раждането на децата си Сюзън се връща на работа и печели добри пари, което ѝ позволява да наеме добра бавачка. Живеели в апартамент, наследен от бабата и дядото на съпруга ѝ, но Сюзън изтеглила и заем за двустаен апартамент, който давала под наем, за да облекчи дълговото си бреме.

Жената имала състрадателен характер и се опитвала да разбере положението на съпруга си, като търпеливо чакала Адам да си намери работа. Тя се запознала с една двойка, Ребека и Дейвид, и станали близки приятели, често прекарвали празниците заедно, наслаждавайки се на компанията си   .

трагедията се случва, когато Дейвид се разболява, и Сюзън им оказва финансова и емоционална подкрепа в тежък момент. Въпреки това Дейвид умира и Сюзън продължава да помага на приятелката си с пари, за да й помогне да се справи със загубата.

Изведнъж съпругът на Сюзън, Адам, ѝ съобщава, че си е намерил друга жена и я напуска. Тя е зашеметена, не може да разбере внезапната промяна и човека, когото е избрал да я замести. Чувствайки се съкрушена и объркана, Сюзън търси утеха в дома на най-добрата си приятелка Ребека. Там тя вижда Адам и всичко се нарежда на мястото си, разкривайки истината за действията му    .

Изтощена, Сюзън се прибира вкъщи, където получава обаждане от свекърва си, която я обвинява за напускането на Адам и липсата на работа през последните пет години. Тя обвинява Сюзън, че пренебрегва семейството си в полза на работата. Тези обвинения тежат на жената и я карат да се съмнява в избора и действията си.

 

Rate article
Сюзън живее заможно в сравнение с приятелката си и затова често споделя богатството си с нея, давайки ѝ пари, защото печели добре. Тя дори не осъзнавала, че несъзнателно създава зестра за съпруга си!