Синът не се вслушва в молбите на майка си. Тя трябвало да се подложи на операция в болница, а той и съпругата му отивали на почивка. Но за това има логично обяснение

Сара се омъжила на млада възраст и била на 23 години, когато родила сина си. Тя не проявила никакво желание да се грижи за него. Затова го оставила при баба му, като от време на време изпращала пари. През това време тя живеела безгрижен живот със съпруга си. Две години по-късно обстоятелствата ги принудили да вземат детето у дома, но Сара не обичала сина си и се отдалечила от него. Изпратила го на ясла, за да ограничи контактите, а по-късно и на детска градина, където му се подигравали. Когато тръгнал на училище, той и там не се справял добре и допълнително имал затруднения с ученето.

Родителите на момчето не участвали в обучението и възпитанието му, а когато училището се опитало да ги привлече, съпругът на Сара отговорил с насилие. Когато момчето завършило училище, Сара го изпратила да работи във фабрика, където по-късно се запознал с бъдещата си съпруга. Младата двойка получава работническа квартира от фабриката. Сара останала безразлична към внуците си, като от време на време им изпращала пари за специални поводи.

Когато Сара достигнала пенсионна възраст, искала да отпразнува това с голямо парти. За организирането му тя се обърнала за помощ към сина си и снаха си. Синът и съпругата му изпратили децата си в селото и усърдно помагали за подготовката на тържеството. Партито било успешно и гостите се забавлявали цяла нощ.

Когато обаче гостите си тръгнали, Сара съобщила на сина и снаха си, че вече се прибира вкъщи и няма да може да седне при тях и да види внуците си, които трябвало да се върнат от другата си баба. Беше оставила за тях само малко парче торта. Синът ѝ бил дълбоко обиден от нейното безразличие.

Седмица по-късно Сара отново се обадила на сина си, като му обяснила, че трябва да отиде в болницата за операция, и го помолила да ѝ донесе няколко неща. Той обаче хладнокръвно отхвърлил молбата ѝ, като казал, че той и съпругата му отиват на почивка, за което тя знаела предварително. Предложил ѝ да се обади на баща му.

Най-накрая някой дал на Сара да разбере, че светът не се върти около нея и че синът ѝ отстоява себе си и приоритетите на семейството си.

 

Rate article
Синът не се вслушва в молбите на майка си. Тя трябвало да се подложи на операция в болница, а той и съпругата му отивали на почивка. Но за това има логично обяснение