Синът ми доведе вкъщи две бременни снахи!

Можех да очаквам всичко от сина си, но за това дори не съм и мечтала! Синът ми започна да се среща с две момичета едновременно и когато те разбраха за това, не избягаха от него… Макс ги убеди, че сега трябва да живеят заедно, защото обича и двете еднакво. Две от момичетата бяха бременни на този етап, а и идваха от бедни семейства, така че вероятно са решили, че така е по-добре за тримата, отколкото да са сами.

След това семейството ми се превърна в основна тема за обсъждане в целия град. Имах само един зет и две снахи! Това беше едновременно и смях, и грях. Жалко, че нашата вяра не позволява такива неща, защото изглежда, че синът ми скоро ще има харем, а сега се страхувам да се покажа пред хората, а за ходене на църква дори не говоря!

Опитах се да говоря със сина си, но нямаше никаква полза. Родителите на две момичета ги изгониха от къщата, след като разбраха, че са бременни извън брака, така че те няма къде да отидат, така че сега аз трябва да живея в сериала.

Със съпруга ми работихме усилено, за да спечелим пари и да купим двуетажна къща, която щеше да бъде предадена на сина ми. Но съм сигурна, че на него нямаше да му хареса идеята, че синът му ще превърне къщата ни в публичен дом! Но как мога да го променя?

Вече съм приела съдбата си, снахите ми са добри, домакини, а и обичат сина ми. Едната е бременна в 8-ия месец, другата – в 9-ия. Сега всички мои роднини са прекъснали комуникацията с мен и сина ми, като казват, че сме луди и трябва да се лекуваме. Не очаквах, че животът ми ще се обърне така един ден, но с какво право сега изхвърлям от къщи сина си и двете жени, които носят внуците ми?

Все още обаче не знам как да изляза безопасно от къщи след това, защото навсякъде чувам подигравките на хората…

 

 

Rate article
Синът ми доведе вкъщи две бременни снахи!