Щом се приближили до автомобила, забелязали, че Франк не е заключил колата. Мъжът се качи на предната седалка, а съпругата му отвори задната врата и замръзна

Беше петък. Франк и съпругата му решили да отидат да пазаруват в супермаркета. Те взели портфейлите си и тръгнали. Отнело им около половин час. Натъпкаха всичко в торбичките и се отправиха към изхода.

Щом стигнали до колата, забелязали, че Франк не е заключил автомобила. Мъжът седна на предната седалка, а жена му отвори задната врата и замръзна. Там лежеше едно бебе… Съпругата на Моника изкрещяла от ужас. Как? Откъде е дошло? И най-важното – какво да прави по-нататък?

След като се успокоиха малко, те се обадиха в полицията и им разказаха всичко. Казали им да изчакат пристигането им. Междувременно Моника разглеждаше бебето внимателно. То продължаваше да се обръща, очевидно гладно.

Петнадесет минути по-късно полицията пристигна и започна да разпитва младото семейство. Моника решила да обърне бебето и видяла шише с адаптирано мляко. Жената нахранила бебето. Момиченцето изглеждаше на около два месеца. Единственото, което Моника не разбираше, беше как може да остави бебето си така. Бяха се опитвали да забременеят в продължение на седем години и щяха да дадат всичко за тази радост. Полицията ги разпитваше дълго, сякаш това продължи цяла вечност.

Когато всичко свърши, полицаите отведоха бебето в местната болница за преглед. Франк помогна да сложат бебето в линейката. Момиченцето не плачеше, сякаш усещаше, че майка му не е там. Моника погледна бебето с очите си. Какъв живот очаква това мъничко момиченце?

Така изминаха три седмици. Жената мислеше за това дете всеки ден. Не знаеха каква е съдбата на момиченцето. Семейството решило да отиде в полицията и да разбере всичко. Оттам ги изпратили в местната болница. Оказало се, че тя е в дом за сираци. Отначало ръководителят на институцията гледал подозрително на хората, които идвали да се интересуват от съдбата на бебето. По-късно Франк и Моника обяснили, че именно на тях е било дадено бебето.

Младото семейство решава, че иска да осинови това момиче. Предстои им труден път, тъй като трябва да подготвят много документи. Но Франк и Моника знаят, че усилията им си заслужават. А фактът, че момиченцето се е озовало в тяхната кола, е знак на съдбата.

 

 

Rate article
Щом се приближили до автомобила, забелязали, че Франк не е заключил колата. Мъжът се качи на предната седалка, а съпругата му отвори задната врата и замръзна