– Ще вземете ли своя? Тя едва се държи на краката си. – Ти си я упоил?! Тя е бременна! – За първи път.

Като тийнейджърка Моника мечтаеше за богат и красив живот, затова винаги се грижеше за себе си и следваше модата, защото искаше да се омъжи за заможен мъж.
Моника се запознава с Робърт в ранните си тийнейджърски години и той е въплъщение на всичките ѝ мечти – и не става дума само за външност или характер: има тристаен апартамент в центъра на столицата, скъпа кола и собствен бизнес – верига магазини за цветя. След няколко срещи тя решава: “Той трябва да се сприятели с мен.”
На срещите тя беше като истинска актриса, включила целия си чар. Моника е красиво момиче, така че, разбира се, Робърт също я хареса. С течение на времето той започва да я представя на приятелите си, като казва, че тя може би ще бъде бъдещата му съпруга. Самата Моника просто сияеше от щастие.

Имаше обаче още нещо, което не се харесваше на момичето в теглото. Сред близките приятели на Робърт, на едно от партитата, имало младо, неомъжено и много дейно момиче, което дори му направило показно. Моника веднага разбра, че това е нейна съученичка. Момичето е било много младо и се е страхувало да не го загуби, затова е стигнало до крайност и му е казало, че е бременна.
Разбира се, тя не беше бременна. Тя си мислела, че бързо ще се оправят и тогава може би наистина ще забременее. Робърт, разбира се, предложил брак на Моника и започнал бърза подготовка за сватбата. В края на краищата, когато си бременна, няма време за отлагане.

Моника веднага изтича при приятелките си, за да покаже втория пръстен, който Робърт ѝ подари в навечерието на сватбата, събра момичетата в бара и отпразнува с полусладко червено вино. Тъй като партито беше в чест на Моника, тя пое най-много алкохол. Тогава един от гостите се обади на Робърт:
– Здравей, ще вземеш ли твоето? Тя не може да се прибере сама!

Робърт дойде веднага   .
– Защо е в такова състояние? Тя е бременна!” Мъжът се развълнувал.
– “О, тя не ни е казвала нищо за това, че е бременна. Само че ти предложи и къде ще бъде сватбата, затова решихме да празнуваме.
Робърт веднага заподозря, че Моника може би му изневерява. На следващия ден бъдещата булка едва излязла от гората. След това Робърт ѝ помага да дойде в съзнание и прави тест за бременност, който да му каже, че е бременна.

в този момент Моника се срина и призна вината си:
– “Онова твое познато куче те гледаше там толкова много, че се страхувах да не ми те отнеме! Трябваше да действам!
– “За кого говориш?” Робърт не разбираше.
– “Не онази красива жена, облечена в смокинг!” Моника каза.
– “Напълно си загубил представа. Вместо да предполагаш бременност, можеше просто да поговориш с мен. Това красиво момиче на снимката е братовчедка ми, която учи в Англия и е дошла тук на почивка. Не съм очаквала това от теб. Не разбираш ли, че децата са свещени и да правиш всички тези хитри манипулации с бременността е просто отвратително   .

– Сестра? Съжалявам!” Моника беше шокирана от самото начало.
– О, Моника, аз ти повярвах. Докато сватбата все още е в ход, трябва да обмисля всичко и да взема решение.
Не е имало сватба. Нито следващия месец, нито по-късно. Робърт осъзна, че вече не може да се доверява на жената, която с измама се бе опитала да се изравни с него. А сега мислеше за материалната страна на нейното положение. Може би тя му тежеше и не го искаше. Робърт не искаше да има бъдеще с тази жена.
Какво мислите за това?

 

 

Rate article
– Ще вземете ли своя? Тя едва се държи на краката си. – Ти си я упоил?! Тя е бременна! – За първи път.