Сестрата на съпруга ми унищожи правото ми на щастие. А по-късно сама си плати за това

Омъжих се много млада и накрая със съпруга ми се разведохме също толкова млади. Живяхме заедно пет години. През това време ни се родиха две деца. Дори те обаче не можаха да спасят семейството ни. През първата година всичко изглеждаше наред, но след това отношенията ни се влошиха. Мисля, че ако Виталий беше прекарвал повече време с нас, това нямаше да се случи. Той не донесе никакви пари вкъщи. Всички задължения паднаха на моите рамене. Готвех, чистех, грижех се за децата, а трябваше да мисля и как да ги храня. Не ми беше лесно, но до последно се опитвах да спася семейството ни. Не исках децата да бъдат лишени от родителска любов.

По-късно разбрах, че нямаше какво да спасявам. Нямаше нищо между нас. Събрах вещите ни с децата и си тръгнах. Нямах представа какво да правя по-нататък и къде да отида. Започнах да наемам апартамент за мен и децата и си намерих работа, за да покривам нуждите ни. Съпругът ми никога не ми се обади и не ме попита за живота на децата. Той дори не ги поздрави за рождения им ден. Той изчезна от живота ни.

Изминаха няколко години. В живота ми се появи друг мъж. С Джак се разбрахме от пръв поглед. Това е моята награда за всички години на страдание. Джак беше с три години по-възрастен от мен и никога не беше женен. През това време той успя да изгради добра кариера.

Два месеца след като се запознахме, Джак ме помоли да се омъжа за него. Той дори ме покани да се запозная с родителите му. Бях малко уплашена да предприема такава важна стъпка за втори път, но си позволих да бъда щастлива. Но родителите на Джак не ме харесаха веднага, особено по-голямата му сестра. Разбира се, тя не искаше жена с две деца без дом за брат си. За нея една разведена жена не беше нищо друго освен срам и позор.

Дори не се опитах да й обясня каквото и да било. Тя беше щастливо омъжена от тринайсет години. И разводът беше неприемлив за нея. Сестра ми искаше само най-доброто за брат си и искаше Джак да отгледа собствените си деца, а не чужди. Но най-интересното е, че той дори не се опита да й възрази. Дори когато сестра ми му каза, че аз не съм му подходяща и че трябва да скъсаме, преди да е станало твърде късно.

Но сестрата на Джак не спря дотук. На следващия ден тя ми се обади на работа и започна да ме унижава по всички възможни начини. Тъй като директорът ми беше порядъчен човек, той не я послуша.

Връзката ми с Джак приключи. И всичко това беше заради сестра му. Наскоро се запознах с бившия съпруг на сестрата на Джак. Той беше първият, който се обърна към мен. Каза, че е срещнал една жена и веднага се е влюбил в нея. Тази жена е разведена и има две деца, но това не му попречило да напусне жена си и да започне връзка с друга жена.

Така върви животът. Всичко се превръща в бумеранг. Не злорадствам, разбира се, но съм щастлив.

 

 

Rate article
Сестрата на съпруга ми унищожи правото ми на щастие. А по-късно сама си плати за това