Сестра ми поиска да живее с мен и изхвърли котката ми навън. Сега тя ми се сърди, че съм я изхвърлила от апартамента си

Сестра ми поиска разрешение да живее с мен в апартамента ми и след това изхвърли котката ми навън. Тя остави козината си върху потника ѝ. Същия ден изхвърлих вещите ѝ през вратата. Сега тя се обажда всеки ден, извинява се и хленчи, но аз не я пускам обратно.

Аз съм от село, но отидох в града, за да уча в университета. После си намерих работа тук и се установих. Имам кредит за апартамента си, работя, плащам си наема, няма проблеми. Доскоро нямаше никакви проблеми.

Имам по-малка сестра, която реши да дойде в града. Първата година живееше в общежитие, но там се забавляваше прекалено много, затова се провали на една сесия и я изгониха. Родителите ѝ я предупредиха, но на следващата година я принудиха да се запише отново. По някаква причина повторното записване не се получило.

По принцип родителите ѝ искаха тя да учи задочно и да работи в селото през останалото време, но сестра ми някак си ги измоли да отиде да учи редовно и да живее с мен. Сестра ми ме ухажваше в продължение на два месеца, като обещаваше, че ще бъде обичана и като цяло няма да създава проблеми.

Тя ме убеди и аз се съгласих. Родителите ми дадоха строги инструкции, размахаха пръст на сестра ми и си тръгнаха. През първите два месеца сестра ми спазваше обещанията си, но след това започнаһттр://news.bg Тя оставяше чинии, после отиваше на парти, без да ми каже, а след това правеше нещо друго.

Толкова много, че бях готова да се обадя и да се оплача на родителите си. Познавайки твърдия характер на баща ми, той щеше да дойде и да вземе дъщеря си вкъщи, а тя никога повече нямаше да учи. Поне не и с парите на родителите си. Тази заплаха я отрезви за миг.

Търпението ми не е безгранично. Дори не споменавам факта, че трябваше да преустановя личния си живот за времето, когато сестра ми живееше с мен. Възпитанието ми не ми позволяваше да доведа момиче вкъщи в присъствието на сестра ми. Разбирам, че тя е достатъчно голяма и знае всичко за отношенията между мъжете и жените, но аз се чувствах неудобно. Затова, когато сестра ми започна да се държи странно, много ми се искаше да я ударя по главата.

 

Rate article
Сестра ми поиска да живее с мен и изхвърли котката ми навън. Сега тя ми се сърди, че съм я изхвърлила от апартамента си