Сестра ми е като сива мишка. Но тя получава много повече мъжко внимание от мен

Винаги съм била лишена от мъжко внимание. Същото не може да се каже за сестра ми, която прилича на сива мишка. Вземете например мен, аз винаги съм била добре поддържана и облечена.

Висока, крехка брюнетка с дълга коса. Може би не един мъж мечтае за такова момиче.

Но щом със сестра ми излезем заедно, цялото внимание на мъжете е насочено към нея, а не към мен. Въпреки че тя често излиза без грим и с неизмита коса.

Тогава сестра ми предположи защо мъжете обръщат внимание на нея, а на мен никой не поглежда.

1. Аз съм твърде красива и добре поддържана. Затова мъжете автоматично си мислят, че ми трябват много пари. Разбира се, след като претеглят всичко внимателно, мъжете избират да запазят парите за себе си.

2. Мъжете отдавна не желаят да търсят женско внимание. Според сестра ми изглеждам твърде арогантен. Това, разбира се, отблъсква всички, които ме харесват, защото не е лесно да спечелиш красива жена.

3. Мъжете са егоисти по природа. Те не искат тяхната избраница да бъде заглеждана от други хора от противоположния пол. А когато изглеждате добре поддържан и красив, очите на всички ще са насочени към вас. За мъжете е важно избраницата им да е красива само за тях.

4. Всеки мъж е пионер по свой собствен начин. Представете си картинка – той ви е завел в салон за красота и е взел оттам истинска красавица. За един мъж е важно, че е открил нещо ново във вас.

5. Не всички мъже искат жената им да носи високи токчета. Много от тях предпочитат просто удобни обувки.

Може би сестра ви е права. Така че следващия път ще го направим по различен начин: сестра ми ще се гримира и ще се облече хубаво, а аз ще отида като сива мишка. Ще видим какво ще се случи.

 

Rate article
Сестра ми е като сива мишка. Но тя получава много повече мъжко внимание от мен