Sena pasaka nauju būdu arba laimingas sargas

Visada buvau įsitikinęs, kad jis – arogantiškas auksinis vaikas. Kevinas turėjo viską, apie ką tik galima svajoti: privatų butą, užsienyje pagamintą automobilį, firminius drabužius.

Aš visada buvau pilka pelytė. Slėpiau, kad mano tėvai buvo alkoholikai ir kad dirbau nuo keturiolikos metų. Per tą laiką išmokau siūti, todėl siuvau ir taisiau pažįstamų žmonių drabužius. Sunkiausiomis dienomis eidavau skalbti prieškambario, droviai slėpdamasi nuo pažįstamų.

Pačioje mokslo metų pradžioje mano bendraklasiai nusprendė surengti vakarėlį. Labiausiai nustebau, kad į vakarėlį buvau pakviesta ir aš. Taip norėjau visiems parodyti, kad kažką reiškia.

Neturėjau pinigų suknelei nusipirkti, todėl pasisiuvau ją pati. Kaimynė man padarė šukuoseną, o aš turėjau tik lūpų dažus. Kai atėjau į vakarėlį, klasės draugai manęs neatpažino. Kevinas mane pastebėjo ir visą vakarą įdėmiai stebėjo. Norėjau pasišalinti, bet jis mane pasivijo ir pasiūlė pavežti.

Pasakiau jam namo, kuris buvo šalia mūsų, adresą, gėdijausi jam parodyti, kur gyvenu. Nuo tos nakties pradėjome bendrauti su Kevinu ir pamažu įsimylėjome vienas kitą. Jis man nebeatrodė arogantiškas, nes visada elgėsi su manimi taip, tarsi būtume ant vieno socialinio laiptelio.

Viskas buvo gerai, kol klasiokai sužinojo, kur dirbu, ir pradėjo iš manęs tyčiotis. Iš gėdos norėjau užmigti. Juk elgeta, kurio tėvai alkoholikai, nėra pageidaujamas! Neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik bėgti, todėl nuėjau į dekanatą ir parašiau prašymą dėl metų pertraukos.

Nusprendžiau, kad po metų jie mane pamirš, o gal net galėsiu pereiti į kitą fakultetą. Dabar žinau, kad tai buvo visiškai kvaila, bet tuo metu maniau, kad tai vienintelė išeitis. Pakeičiau savo numerį, taip nutraukiau santykius su Kevinu, bet po dviejų mėnesių sužinojau, kad esu nėščia.

Neturėjau su kuo pasidalyti šia žinia. Visą dieną dirbau, o naktimis verkdavau į pagalvę. Mano tėvai tuo metu jau buvo prisigėrę ir nuolat reikalavo, kad duočiau jiems pinigų. Tai pamačiusi mano krikštamotė nusprendė mane priglausti.

Kai papasakojau jai savo istoriją, pasijutau šiek tiek geriau. Ji buvo ta, kuri palydėjo mane į gimdymo skyrių, ir ji buvo pirmoji, kuriai pasakiau, kad gimė mano sūnus. Mano berniukas buvo šviesiaplaukis ir mėlynakis kaip mažas angelas. Žiūrėjau į jį ir negalėjau jo atsigėrėti.

Staiga gavau Kevino žinutę, kad jis mus labai myli ir nori būti su mumis. Kitą dieną buvau išrašyta iš ligoninės ir labai bijojau pažvelgti savo mylimajam į akis. Vis dar prisimenu, kaip stovėjau prie durų apkabinusi sūnų ir bijojau pažvelgti mylimajam į akis.

Kokia kvaila tada buvau, nes išbraukiau iš savo gyvenimo beveik metus laimės. Kaip galėjau būti pakankamai protinga, kad visiems laikams atsisakyčiau savo mylimojo? Tačiau tai galėjau suprasti tik tada, kai pamačiau, su kokia meile ir švelnumu Kevinas žvelgė į mūsų sūnų ir kaip švelniai jį paėmė ant rankų.

Rate article
Sena pasaka nauju būdu arba laimingas sargas