Семейството ни почти се разпадна заради сестрата на съпруга ми

Семейството на съпруга ми наистина ми лази по нервите. Въпреки че бях видяла отношението на майката и сестрата на съпруга ми към мен, преди да се омъжа. Трябва да призная, че то не беше най-доброто.

Изглежда мислеха само за едно – тези жени не искаха да споделят Макс с никого. Разбира се, имаха си своите причини.

съпругът ми печелеше добри пари, така че покриваше не само разходите на семейството ни, но и нуждите на майка си и сестра си. Това беше в тяхна полза.

Ето защо и двете бяха против връзката ни, защото знаеха, че след сватбата финансирането им ще спре. Те не искаха да живеят без помощта на Макс.

Въпреки нежеланието им, ние все пак се оженихме. Разбира се, той не спря да плаща за нуждите на майка си и сестра си. След като се роди детето на Макс, той помоли семейството си да харчи парите му по-разумно. Сестра му можеше да си позволи да купува скъпи неща, докато аз се опитвах да пестя от всичко.

По-късно сестрата на съпруга си започнала да измисля различни болести за себе си. Макс само тичаше до аптеките и купуваше скъпи лекарства или й изпращаше пари на картата. Той вече нямаше време и пари за нас с детето.

Не можех повече да го понасям. Събрах си нещата и отидох при родителите си. Не отговарях на обажданията на Макс, написах само едно съобщение:

– “Не можем да продължаваме така. Трябва да се разведем. Избрал си да изпълняваш прищевките на семейството си…

Братовчедка ми работеше като медицинска сестра в болница и видя тестовете на сестрата на съпруга ми. Така че тя е съвсем здрава. А всички пари, които вземаше от съпруга ми, харчеше за себе си.

Сестра ми се срещна с Макс и му разказа всичко. Това много ядоса бившия ми съпруг. Той спря не само да ги финансира, но и да общува с тях.

Накрая се помирихме. Така почти се разведохме заради сестрата на Макс. Що се отнася до свекърва ми, аз наистина помолих Макс да ѝ помага финансово, защото в края на краищата тя е собствената му майка.

 

 

Rate article
Семейството ни почти се разпадна заради сестрата на съпруга ми