Šeimoje buvo įprasta visas šventes švęsti prie didelio apvalaus stalo. Mergaitė neturėjo nieko prieš

Jauna ir patraukli Džesika prieš tai buvo ištekėjusi kelis kartus. Tiesa, nesėkmingai. Visą laiką mergina negalėjo sukurti kompetentingų santykių po vestuvių su visais jaunikio giminaičiais.

O ir patys jaunieji, įsivėlę į šeimos kivirčą, akimirksniu virsdavo tironais. Kai romantiškas santykių laikotarpis virto nuolatiniais kaltinimais ir barniais, reikėjo, kaip manė daugelis moterų, ištverti. Tačiau Džesika nebuvo iš tų jaunų moterų. Labiausiai ji vertino supratimą ir ramybę šeimos santykiuose. O tada horizonte pasirodė dar viena aistra.

Mergina, sukryžiavusi pirštus, tikėjosi laimingos ateities. Taip ir paaiškėjo. Tiesa, mergina taip pat nusprendė pakeisti požiūrį į kai kuriuos dalykus ir reikia pasakyti, kad jai tai pavyko. Viskas kaip ir visiems kitiems. Pirmiausia pasimatymai, ėjimas į kiną, gėlės ir saldumynai. Tada, kaip ir priklauso, brangus žiedas ant piršto ir persikėlimas į šeimos lizdą pas vyrą. Viskas grįžo į įprastas vėžes.

O šį kartą buvo ir išvaizdus vaikinas. Adamas buvo darbštus, protingas ir atsakingas. Jis dirbo radijo stotyje vedėju. Jis uždirbo gerus pinigus, todėl Džesika su tuo nesiskundė. Ir ji nebuvo iš tų merginų, kurios sėdėtų vyrui ant sprando. Ji rūpinosi Adamu, kas vakarą lepino jį naminiais skanėstais, o savaitgaliais jaunoji pora būtinai išvykdavo už miesto pailsėti nuo miesto šurmulio. Jos uošvė ne iš karto priėmė dukrytę. Ji jai atrodė tobula. Moteris nusprendė pažiūrėti, ką veikia Džesika. Daugelį kartų šeimoje buvo tradicija visas šventes švęsti prie didelio apvalaus stalo, pasikvietus daugybę giminaičių.

Mergina neturėjo nieko prieš švęsti su savo plačia gimine. Jos uošvė buvo labai nustebusi, kad dukrytė dėl visko su ja sutinka. Bėgant metams Džesika ir Adamas nuolat lankėsi kiekviena proga. Mergina visada atnešdavo nedidelę dovanėlę savo uošvei, taip pat pakelį mėgstamų zefyrų ir puokštę šviežių hortenzijų.

Po aštuonerių metų uošvė susitaikė su sūnaus pasirinkimu ir ėmė elgtis su mergaite be kandžių pastabų ar veidmainystės. Matyt, moteris suklydo, na, to nebūna. Dabar Džesika yra laukiama viešnia ir artima uošvės draugė. O kai porai gimė ilgai laukta dukra, uošvės laimė buvo perpildyta. Dabar kiekvieną savaitgalį visa šeima susirenka aplankyti uošvės. Stalas nukrautas naminiais pyragais, gardžiais patiekalais, ir šeima pagaliau patiria idilę.

Taip ir gyveni, ir niekada nežinai, kur tau nusišypsos laimė. Būna situacijų, kai geriau suklusti ir nusišypsoti, tada viskas išsispręs.

Kaip elgtumėtės, jei būtumėte Džesika?
 

Rate article
Šeimoje buvo įprasta visas šventes švęsti prie didelio apvalaus stalo. Mergaitė neturėjo nieko prieš