Седмица след смъртта на майка ми баща ми доведе друга жена в къщата. Мразех го с цялото си сърце. Затова реших да сложа край на това.

Родителите ми имаха неясни отношения. Майка ми обичаше баща ми с цялото си сърце. Същото не може да се каже за него. Баща ми често отиваше вляво. Когато се влюбваше, отиваше при следващата си страст, а после, след като си изкара добре, се връщаше при семейството. Майка ми му прощаваше всеки път. Въпреки че всяка подобна шега я засягаше. За разлика от майка ми, аз не бях такъв. Бях ядосан на този семеен модел. Когато пораснах, започнах да правя скандали на родителите си. Но майка ми винаги се опитваше да ме успокои.

Като например, че на татко трябва да се даде шанс. Тогава казах на майка ми, че тя вече е дала на баща ми повече от един шанс, но той не си е направил никакви изводи. Майка ми продължаваше да повтаря едно и също нещо:

– Ще разбереш, когато пораснеш.

Първите дни след завръщането си баща ми се държеше изненадващо спокойно. Той почти носеше майка ми на ръце. А после се опомняше и отново побягваше към поредното си забавление. Мразех го с цялото си сърце. Преди шест месеца майка ми почина и аз останах сам. Вече бях на двадесет и пет години и не можех да остана повече с мъж, когото не можех да понасям. Освен това седмица след смъртта на майка ми той си намери нова жена. Освен това я доведе в дома ни. След смъртта на майка ми аз притежавах 2/3 от апартамента ни. Защото тя ми остави своя дял от къщата. Предложих на баща ми да купя неговия дял от апартамента, но той отказа. И тогава се вслушах в съветите на адвокатите. Казах, че ще продам своя дял от апартамента на други купувачи. Трябваше да видите лицето на баща ми. Наистина продадох своя дял от апартамента и се изнесох, като никога повече нямаше да видя този човек в живота си.

Какво бихте посъветвали момичето?

 

Rate article
Седмица след смъртта на майка ми баща ми доведе друга жена в къщата. Мразех го с цялото си сърце. Затова реших да сложа край на това.