Sėdėjome virtuvėje ir gėrėme kavą, o mano draugės sūnus žiūrėjo animacinius filmukus. Po kelių minučių pasigirdo baisus trenksmas

Per savo teisėtą laisvą dieną namuose tvarkiau namų ruošos darbus. Staiga paskambino pažįstama ir tiesiogine prasme pastatė mane prieš faktą, kad ji su sūnumi atvažiuoja. Kad ir kaip bandžiau paaiškinti, kad valau, ji tarsi negirdėjo.

Po dešimties minučių jie jau buvo pas mane. Nebuvau labai patenkinta, kad Markas atvyko, nes jis buvo triukšmingas berniukas.

Sėdėjome virtuvėje ir gėrėme kavą, o mano draugės sūnus žiūrėjo animacinius filmukus. Po kelių minučių pasigirdo baisus trenksmas. Įėjau į vidų, o ten buvo sudaužytas akvariumas. Visos žuvytės buvo išsibarsčiusios ant kilimo, o vanduo nutekėjo į visus kampus.

Mano draugas iškart nuskubėjo pas Marką pažiūrėti, ar jis nenukentėjo. O aš ėmiau skuduru išspausti vandenį, kad neužtvindyčiau kaimynų. Kai nuvaliau, ji pranešė, kad jie išvažiuoja.

– Gal gali man padėti nunešti kilimą į cheminę valyklą? – paklausiau.
– Ne, mano sūnus labai išsigandęs, reikia jį nuraminti.

Kai paklausiau Marko, kodėl jis buvo akvariume. Jis pasakė, kad įskrido popierinis lėktuvėlis, todėl bandė jį paimti. Keisčiausia buvo tai, kad popieriaus nebuvo nė kvapo. Markas pabeldė į spintą, sakydamas, kad ten jį gavo. Supratau, kad jis jį padarė iš santuokos liudijimo.

– Taigi pasidarė dublikatą. Tai irgi problema.

Žinoma, kodėl aš išsigandau? Nupirksiu akvariumą, pagaminsiu pažymėjimą ir sumokėsiu už kaimyno remontą. Maža to, draugas dar ir mane apkaltino – neturėjau jo dėti matomoje vietoje.

Kai svečiai išvyko, nuėjau pas kaimynę, patikrinti, ar viskas normalu. Sutvarkiau ir nuėjau į lovą pailsėti. O vakare draugė atsiuntė man žinutę, kad esu jai skolinga pinigų. Ji pasakė, kad jie nuėjo pas psichologą, todėl Markas išsigando. Neatsakiau, tik užblokavau numerį.

Rate article
Sėdėjome virtuvėje ir gėrėme kavą, o mano draugės sūnus žiūrėjo animacinius filmukus. Po kelių minučių pasigirdo baisus trenksmas