Сара прекарваше толкова много време, мислейки само за бившия си, и не осъзнаваше, че истинската ѝ съдба винаги е била там.

Докато учи в университета, Сара открива, че е бременна. Тъкмо завършвала третата си година. Дълго време не можела да каже на приятеля си, защото се страхувала от реакцията му. И за това има основателна причина. След като научил за бременността, момчето спряло да вдига телефона на Сара. Приятелите му казали, че е напуснал училище и е напуснал града. Никой не знаел къде е отишъл. Момичето нямаше представа къде да отиде. Тя се надяваше, че той ще се вразуми и ще се върне при нея. Сара не казала на родителите си за бременността, а и се страхувала от мисълта за майчинството, дори и без съпруг. Не се знае какво щеше да се случи, ако не беше момчето, което Сара смяташе за свой приятел. През цялото това време той е бил до нея и я е подкрепял.

Всички знаели, че той отдавна е влюбен в момичето. Уилям харесваше Сара още от гимназията. Дори и тогава той не можеше да се осмели да признае чувствата си на момичето. Влиза в един и същи университет с нея, защото иска да бъде с нея. Мечтаеше да бъдат заедно и да създадат семейство. Няколко пъти Уилям се опитваше да ѝ каже всичко, но се страхуваше да не загуби Сара. За нея той е бил просто приятел. Момичето беше свикнало Уилям винаги да е до нея и да я подкрепя в трудни моменти    .

Двамата отидоха заедно да видят родителите на Сара. Уилям знаеше колко страшно е за Сара да им каже, че приятелят ѝ я е напуснал. И че е бременна. Самият Уилям казал на майка си и баща си за бременността на Сара. Родителите му не знаеха какво да кажат. Мама седеше и плачеше. Татко отначало мълчеше, а после каза: “Тогава защо не се ожениш за нея?” Всички се спогледаха неловко. Уилям, който не очакваше това, каза: “Защо не? Аз съм за това.” Всички бяха шокирани, след като той каза това   .

по-късно Уилям признава чувствата си на Сара. Момичето се съгласи със сълзи на очи. Така те създадоха семейство. Времето изтече. Сега те са родители на две красиви момичета. Уилям смята първото момиче за своя дъщеря. Той обича момичето като свое собствено. А Сара все още не може да повярва, защото се оказва, че нейното щастие винаги е било там.

 

 

Rate article
Сара прекарваше толкова много време, мислейки само за бившия си, и не осъзнаваше, че истинската ѝ съдба винаги е била там.